BLIZANCI BEZ MAME ZA ROĐENDAN: Najtužnija princeza na svetu, Šarlin, sama u bolnici (FOTO)

Novosti online

09. 12. 2021. u 22:37

SAMO nekoliko dana pošto se posle višemesečnog odsustva vratila iz Juže Afrike u Monako, princeza Šarlin smeštena je na lečenje u jednu psihijatrijsku ustanovu van Kneževine Monako.

БЛИЗАНЦИ БЕЗ МАМЕ ЗА РОЂЕНДАН: Најтужнија принцеза на свету, Шарлин, сама у болници (ФОТО)

Foto: AP

Hospitalizaciju je potvrdio njen suprug princ Albert Drugi, u izjavi za američki Pipl, a razlog je „duboka iscrpljenost, emotivna i fizička“. Odluku da potraži stručnu pomoć par je, navodno, zajednički doneo, mada princezine potvrde nema.

Njena deca, blizanci Žak i Gabrijela nadaju se da će mamu videti 10. decembra, kada slave sedmi rođendan. Bili su odvojeni od nje gotovo deset meseci, a dve posete Južnoj Africi s ocem nisu bile dovoljne da nadoknade sve zagrljaje. Kada je njihova mama po povratku u Monako ponovo nestala, na balkonu palate držali su male „transparente“ na kojima su napisali „Mama, nedostaješ nam, volimo te“ i nacrtali srca.

Podsetimo, princ Albert saopštio je prošlog meseca da će Šarlin bar nekoliko nedelja provesti u ustanovi za lečenje, ne pojasnivši o čemu je reč. Zato ne iznenađuje što se širom sveta pokrenuo novi talas teorija zavera, a najglasniji tvrde da se nešto čudno dešava u tom braku, iza kulisa naizgled savršene bajke.

(Helou)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)