PRINCEZA ŠARLIN ODVEDENA NA TAJNO MESTO: Nevoljama sa suprugom Alberta Drugog od Monaka još nije kraj

G. ČVOROVIĆ-Od stalnog dopisnika Pariz

18. 11. 2021. u 12:30

PRINCEZA Šarlin od Monaka (43) je smeštena na tajno mesto da bi se oporavila.

ПРИНЦЕЗА ШАРЛИН ОДВЕДЕНА НА ТАЈНО МЕСТО: Невољама са супругом Алберта Другог од Монака још није крај

Šarlin sa sinom Žakom, Foto Eric Mathon/Palais princier

Iako se prošle sedmice, posle osam meseci odsustva vratila kući, u Monako, iz rodne Južne Afrike gde je imala više operacija pod totalnom anestezijom, njeno zdravstveno stanje očigledno nije takvo da može da se vrati uobičajenom životu i aktivnostima.

Princezi su, kažu u Monaku, potrebni odmor i mir. Odvedena je u zelenilo, daleko od savremene buke, na nepoznatu adresu. Zbog toga će biti odsutna i sa sutrašnje tradicionalne proslave nacionalnog praznika kneževine.

Letos, zbog princezinog ozbiljnog zdravstvenog stanja, nije obeležena njena desetogodišnjica venčanja sa princom Albertom. Nije ovih dana ni sa princom otputovala u zvaničnu posetu svetskoj izložbi u Dubaiju. Albert Drugi se nadao da će to biti moguće, ali je na kraju otišao sa sestrom Stefani. Pročulo se da će se najtužnija princeza na svetu oporavljati u miru i tišini još nedeljama. Ističe se da ju je trenutno oprhvao veliki umor, posle svega što je preživela.

Šarlen Vitstok je u Južnoj Africi boravila od marta. U međuvremenu je dobila ozbiljnu infekciju uha, grla i nosa, pa je imala nekoliko hirurških intervencija. Suprug Albert (63) i njihovi šestogodišnji blizanci Žak i Gabrijela su je posetili u avgustu, a početkom protekle nedelje su je s nestrpljenjem i buketom cveća dočekali na aerodromu.

Zbog višemesečnog odsustva, u javnosti su kružile i glasine o navodnom razlazu kneževskog para. Po povratku u Monako, svi četvoro su pozirali zajedno pred objektivom ispred dvorca.

Iz Prinčevske palate su naglasili da će sledeće informacije o oporavku princeze biti saopštene pre Božića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a