PEDOFIL NA IMANJU KRALJICE ELIZABETE: Bakingemska palata bez komentara o fotografiji DŽefrija Epstajna u kući britanske suverenke

D. SAVIĆ

09. 12. 2021. u 19:54

FOTOGRAFIJA pedofila, milijardera Džefrija Epstajna i njegove partnereke Gislejn Maksvel, u omiljenoj brvnari britanske kraljice Elizabete, objavljena tokom suđenja Maksvelovoj, uzdrmala je Bakingemsku palatu.

ПЕДОФИЛ НА ИМАЊУ КРАЉИЦЕ EЛИЗАБЕТЕ: Бакингемска палата без коментара о фотографији Џефрија Епстајна  у кући британске суверенке

Foto Skynews

Iako kraljevska porodica nije komentarisala dosad neviđenu fotografiju para na klupi ispred kolibe na imanju kraljičinog zamka u Škotskoj, ona predstavlja novo neprijatno svedočanstvo o vezama Elizabetinog sina, princa Endrjua, sa zloglasnim pedofilom.

Fotografija je snimljena 1999. godine, kada je britanski princ Endrju ugostio Epstajna i njegovu pratnju. To je uključivalo i mladu ženu u dvadesetim godinama na otmenom seoskom imanju. Fotografija je za britansku krunu neprijatna, ne samo zbog druge slike kraljice koja sedi na istom mestu, već i zato što se ponovo podseća na vezu princa Endrjua sa Epstajnom. Princ je već bio na meti optužbi za seksualno iskorišćavanje maloletnice koju mu je "obezbedio" Epstajn.

Fotografija je zaplenjena iz Epstajnove kuće tokom racije FBI 2019. godine, pošto je pedofil, koji je "svetskom kremu" podvodio devojčice, pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji u Njujorku, dok je čekao suđenje za optužbe za seksualnu trgovinu maloletnicima. Sada za te zločine odgovara i njegova "desna ruka", Maksvelova.

To, međutim, nije prva fotografija Maksvelove na kraljevskom imanju. Prošle godine je objavljena i ona iz 2002. godine na kojoj su Maksvelova i glumac Kevin Spejsi tokom posete Bakingemskoj palati, i to u društvu sa bivšim američkim predsednikom Bilom Klintonom, takođe bliskim Epstajnovim saradnikom.

Epstajn i Maksvelova u Belu kuću su stigli već mesec dana posle Klintonove inauguracije, u februaru 1993. godine. Epstajn je posetio Klintona u Zapadnom krilu Bele kuće najmanje 17 puta, samo tokom prvog mandata. Nekih dana dolazio je i po triput. Razlozi svake posete nisu precizirani, ali mnoge su se odvijale pod maskom filantropije, omiljenim Epstajnovim načinom približavanja svetskim moćnicima.

KLINTON NA LETOVIMA "LOLITE"

BIVŠI američki predsednik Bil Klinton leteo je privatnim avionom Epstajna, poznatim kao "lolita ekspres" bar 26 puta. Klinton poriče bilo kakvu vezu s maloletnicama, ali tokom najmanje deset njegovih putovanja "lolitom" nije bila prisutna tajna služba. Epstajn i Klinton su bili toliko bliski da pedofilovi advokati tvrde da je on pomogao bivšem predsedniku da osmisli "Globalnu inicijativu Klinton", unosni filantropski poduhvat na koji su se Klinton i njegova supruga Hilari fokusirali posle napuštanja Bele kuće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene