ZLOČIN U GRČKOJ: Albanac zadavio suprugu dok su deca spavala u drugoj sobi

Novosti online

06. 12. 2021. u 11:14

STRAVIČAN zločin dogodio se u nedelju uveče, dok je njihovo dvoje dece spavalo u drugoj sobi. Navodno, osumnjičeni za ubistvo odranije nije bio poznat policiji, niti je ubijena žena ikada prijavljivala nasilje u porodici.

ЗЛОЧИН У ГРЧКОЈ: Албанац задавио супругу док су деца спавала у другој соби

Foto: AP

Svedoci kažu da su u nedelju uveče čuli svađu u kući bračnog para. Sumnja se da je muškarac nakon rasprave, dok su njihovi sinovi starosti 8 i 10 godina spavali u drugoj sobi, nasrnuo na suprugu i ubio je.

Veruje se da je nakon ubistva napustio porodični dom, ali da se potom vratio i pozvao policiju, moleći ih da dođu jer "veruje da je ugušio suprugu". Policija je beživotno telo žene pronašla u krevetu, a osumnjičeni je sedeo kraj nje. Navodno je policiji rekao da su počeli da se svađaju jer je supruga htela razvod.

- U ponedeljak, 6. decembra rano ujutru, priveli smo muškarca (40), zbog sumnje da je ubio svoju suprugu (36). Nakon zločina on je pozvao policiju i rekao da je suprugu zadavio golim rukama. Žena je pronađena bez svesti, a po dolasku u bolnicu proglašena je mrtvom. Istraga je u toku - saopštili su iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)