ŽRTVA PEDOFILA MILIJARDERA OTKRILA: DŽefri Epstajn me je upoznao sa Trampom kad sam imala 14 godina!

Novosti online

02. 12. 2021. u 00:11

JEDNA od četiri žene koje kažu da ih je Gilen Maksvel "uhodavala" za seks svedočila je juče da ju je osuđeni pedofil pokojni milijarder Džefri Epstajn odveo da upozna Donalda Trampa kada je imala samo 14 godina.

ЖРТВА ПЕДОФИЛА МИЛИЈАРДЕРА ОТКРИЛА: Џефри Епстајн ме је упознао са Трампом кад сам имала 14 година!

Foto: EPA

Svedočeći na suđenju Gilen Maksvel u Njujorku, žena koja je zbog osetljivosti slučajeva označena pseudonimom "Džejn", rekla je na unakrsnom ispitivanju da je bivšeg predsednika SAD upoznala 1990-ih godina u Mar-a-Lagu, njegovom odmaralištu u Palm Biču na Floridi, prenosi NBC. Džejn nije navela nikakvo nedolično ponašanje Trampa i nije ulazila u detalje zašto je bila u letovalištu.

- Epstajn vas je upoznao s Donaldom Trampom, zar ne? - upitala je Lora Meninger, advokat Maksvelove.

Džejn je takođe priznala da je 1998. učestvovala na takmičenju lepote "Mis Tin SAD", koji je bio povezan s Trampom. Nije odmah bilo jasno je li to bilo pre ili nakon sastanka u Mar-a-Lagu. NBC Njuz "obratio se Trampovom portparolu da bi saznao da li se seća bivši predsednik, koji je svojevremeno nazvao Epstajna "sjajnim čovekom", da li je upoznao Džejn. Do objave njihovog teksta nije bilo odgovora. Nakon Epstajnovog hapšenja 2019. godine, Tramp je novinarima rekao da "nije Epstajnov obožavatelj".

Maksvelova, 59-godišnja bivša Epstajnova pomoćnica, optužena je da je ciljano tražila ranjive devojke i mlade žene pa ih "uhodavala" za seks s Epstajnom i drugim moćnim muškarcima. Na suđenju za pomaganje Epstajnu u regrutovanju i zlostavljanju Džejn i tri druge maloletne devojke, uglavnom tokom 1990-ih, Maksvelova je odbacila sve optužbe i izjasnila se da nije kriva za šest optužbi koje su podignute protiv nje. Advokati Maksvelove tvrde da je savezni tužitelji "žrtvuju" jer ne mogu da sude Epstajnu, osuđenom seksualnom prestupniku koji se obesio u pritvoru na Menhetnu pre dve godine dok je čekao suđenje za seksualnu trgovinu, dok kamere nisu radile, a čuvari su spavali.

Foto: EPA

Epstajn je redovno zlostavljao

Tvrdnju da je Maksvelova nepravedno meta progona ponovili su i njeni brat i sestra. U sredu su u sudnici bili njena sestra Izabel i brat Kevin. Otkriće da se Džejn razišla sa Trampom došlo je dan nakon što je u detalje svedočila o tome kako ju je Maksvelova navodno učila kako da "masira" i seksualno zadovoljava Epstajna.

Džejn je takođe svedočila da ju je Epstajn redovno zlostavljao i da je učestvovala u orgijama koje su uključivale i Maksvelovu i Epstajna u njegovim raskošnim domovima u Palm Biču na Floridi i Njujorku, kao i na njegovom ranču u Novom Meksiku. Džejn je seks s Epstajnom opisala kao "ljubljenje, oralni seks koji su pružali jednom drugom, jednostrani oralni seks i potpuni snošaj".

- Jeste li uvežbali svoje svedočenje za direktno ispitivanje? - upitao je u jednom trenutku advokat Maksvelove.

- Ne - odgovorila je Džejn.

Advokat je zatim pokazala pismo zahvalnosti Epstajnu, koje je uključivalo i frazu "You rock my world" (Ti pomeraš moj svet) i pitala Džejn da li je ona to napisala.

- Da, neprijatno - odgovorila je Džejn.

Ranije na suđenju Džejn je svedočila da je još uvek oplakivala smrt svog oca kad su se Maksvelova i Epstajn sprijateljili s njom dok je imala samo 14 godina. Rekla je da se Maksvelova prema njoj ponašala kao starija sestra, a istovremeno ju je mamila u svet seksualne trgovine.

BONUS VIDEO - VAŠINGTONSKE TAJNE: Ko je u Beloj kući bio gej, a koga su volele žene?

(Indeks.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

MEDIJI TVRDE: Netanjahu odgovorio Berbokovoj - Mi nismo nacisti, u Gazi nema gladi