LUKAŠENKO POSLAO MOĆNU PORUKU RUSIMA: Čvrsto držimo liniju, niko nas nikada nije bacio na kolena

Novosti online

14. 11. 2021. u 17:52

PREDSEDNIK Belorusije Aleksandar Lukašenko poručio je da Belorusi neće drhtati pred Zapadom.

ЛУКАШЕНКО ПОСЛАО МОЋНУ ПОРУКУ РУСИМА: Чврсто држимо линију, нико нас никада није бацио на колена

Foto: Tanjug/AP Photo

- Ne možemo da klečimo, niko nas nikada nije bacio na kolena. Umirali smo, ali smo pobedili. Prema tome, ako neko očekuje da će ovde zadrhtati Lukašenko, vlast ili Belorusi, to se neće desiti. To je ono što nas pokreće - uveren je Lukašenko.

On je poručio da braća Rusi ne brinu.

- Brestska tvrđava je i dalje živa sa nama. Mi ovde čvrsto držimo liniju. Glavna stvar je da nam u pravom trenutku Rus čuva leđa. Niko nas ne može pobediti, to kažem sa ubeđenjem, niko ne može da nas pokori ni golim rukama ni oružanim putem - rekao je predsednik Belorusije za "Nacionalnu odbranu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (1)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!