LAVROV NASMEJAO NOVINARE U PARIZU: "Sve što kažem biće iskorišćeno protiv mene"

Novosti online

13. 11. 2021. u 07:01

MINISTAR spoljnih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov šaljivo je odgovorio na pitanje o optužbama da se Moskva meša u unutrašnje stvari raznih zemalja, piše RIA Novosti.

ЛАВРОВ НАСМЕЈАО НОВИНАРЕ У ПАРИЗУ: Све што кажем биће искоришћено против мене

Foto: Russian Foreign Ministry Press Service via AP

Pitanje za Lavrova, koji je u poseti Francuskoj, odnosilo se na predstojeće predsedničke izbore u toj zemlji, kao na referendum o otcepljenju Nove Kaledonije.

- Sve što kažem biće iskorišćeno protiv mene, i tumačiće se kao intervencija u unutrašnje stvari Francuske, Španije i drugih zemalja - rekao je Lavrov na konferenciji za novinare.

Predsednički izbori u Francuskoj biće održani 10. aprila 2022. godine, dok će treći referendum o nezavisnosti francuske prekomorske teritorije Nove Kaledonije biti održan 12. decembra.

BONUS VIDEO: ANGELI MERKEL ZAZVONIO TELEFON NA SASTANKU SA PUTINOM - Njegova reakcija će vas oduševiti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo