DA LI JE BAJDEN PONOVO ZASPAO? Američki predsednik zadremao i na klimatskom samitu u Glazgovu tvrde britasnki mediji (VIDEO)

Tanjug

01. 11. 2021. u 19:11

AMERIČKI predsednik Džozef Bajden, kako izgleda na snimku sa klimatskog samita u Glazgovu koji kruži društvenim mrežama, ponovo je zadremao i tokom početnih govora na otvaranju tog skupa.

ДА ЛИ ЈЕ БАЈДЕН ПОНОВО ЗАСПАО? Амерички председник задремао и на климатском самиту у Глазгову тврде бритаснки медији (ВИДЕО)

Foto Tanjug/AP

Bajden je snimljen kako prekrštenih ruku sedi i postepeno tone u san dok se bori da drži otvorene oči, prenosi londonski "Miror".

Na snimku koji je podelio novinar "Vašington posta" vidi se kako 78-godišnji Bajden drema, nakon čega mu prilazi pomoćnik koji ga budi.

Bajden je zatim otvorio oči, spustio ruke, a potom i aplaudirao govorniku koji je završio svoje izlaganje.

Foto Tanjug/AP

-Uh, to baš nije najbolje izdanje kada pokušavate da kažete svetu da se probudi“, napisao je britanski novinar Pirs Morgan, koji je retvitovao snimak.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!