AMERIČKA NOVINARKA PONOVO PROVOCIRALA PUTINA: Postavila mu pitanje na koje ruski predsednik nije hteo da odgovori (FOTO)

Novosti online

30. 10. 2021. u 18:21

VLADIMIR Putin je ponovo bio na meti novinarke mreže Si-En-Bi-Si.

АМЕРИЧКА НОВИНАРКА ПОНОВО ПРОВОЦИРАЛА ПУТИНА: Поставила му питање на које руски председник није хтео да одговори (ФОТО)

Foto: Jutjub/Printskrin/ Russia Insight

Hedli Gembl je na forumu "Rašn Enerdži Vik" postavila Putinu provokativne pitanje koje nije imalo nimalo veze sa energetikom.

Novinarka mu je postavila pitanje da li želi da bude predsednik i kada bude imao 84 godine, Putin se nasmejao, a zatim diplomatski dao odgovor mladoj novinarki.

- Ne, radije ne bih odgovorio na ovo pitanje. Ostalo je još malo vremena do izbora, i svaka diskusija na tu temu imala bi destabilišući efekat - odgovorio je Putin.

Podsećamo, Gemblova se našla na meti kritika ruske državne televizije nakon što je bila moderator sednice energetskog foruma u Moskvi na kojoj je učestvovao i ruski predsednik Vladimir Putin.

U svojoj TV emisiji na kanalu Rosija 1 Vladimir Solovjev je poručio kako je Gembl ciljano pokušala da zbuni ruskog predsednika svojim izgledom.

Emitovali su i snimak kojim su hteli da potkrepe te tvrdnje, a koji se uglavnom fokusirao na njene noge. Drugi su zaključili i kako je vešto koristila i govor tela.

(Kurir) 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO: ANGELI MERKEL ZAZVONIO TELEFON NA SASTANKU SA PUTINOM: Njegova reakcija će vas oduševiti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade