KRALJICA PROVELA NOĆ U BOLNICI: Elizabeta nerado prihvatila savet lekara

Tanjug

22. 10. 2021. u 07:44

BRITANSKA kraljica Elizabeta (95) provela je noć sredu na četvrtak u bolnici zbog medicinskih ispitivanja, a juče se vratila u zamak Vindzor i bila je dobro raspoložena, saopštila je Bakingemska palata.

КРАЉИЦА ПРОВЕЛА НОЋ У БОЛНИЦИ: Елизабета нерадо прихватила савет лекара

Foto: Printscreen

- Sledeći lekarski savet da se odmori nekoliko dana, kraljica je u sredu po podne posetila bolnicu radi nekih preliminarnih pretraga, a u četvrtak se u vreme ručka i dobro raspoložena vratila u zamak Vindzor - saopštila je palata, prenosi Rojters.

Izvor iz Bakingemske palate rekao je agenciji da je kraljica ostala u bolnici iz praktičnih razloga i da je njen medicinski tim zauzeo oprezan pristup, kao i da se juče po podne vratila svojim dužnostima i da je obavljala neke lakše obaveze.

Kraljica, koja je na tronu skoro sedam decenija, u sredu je otkazala službeni put u Severnu Irsku, sa obrazloženjem da joj je medicinsko osoblje savetovalo da se odmori.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

IZRAEL SE OGLASIO NAKON NAPADA NA IRAN: Poslali jasnu poruku Teheranu - pojavio se novi snimak (FOTO/VIDEO)