OTKRIO VOJNU TAJNU ZBOG RASPRAVE O VIDEO-IGRI: Objavio karakteristike francuskog "Leklera", nije prvi takav slučaj (VIDEO)

Novosti online

08. 10. 2021. u 10:04

BIVŠI pripadnik tenkovskih jedinica francuske vojske objavio je na internetu tajni dokument, tačnije uputstvo za upravljanje tenkom Lekler, kako bi pobedio u raspravi na forumu video-igre "Vor Tander", piše UK Difens Džurnal.

ОТКРИО ВОЈНУ ТАЈНУ ЗБОГ РАСПРАВЕ О ВИДЕО-ИГРИ: Објавио карактеристике француског Леклера, није први такав случај (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/War Thunder. Official channel

On tokom rasprave o karakteristikama francuskog oklopnjaka na forumu nije mogao da odoli i otkrio je da je bio član posade tenka Lekler S2, a zatim je objavio tajni dokument.

Lekler, koji je aktivan u službi francuske vojske, samo je jedno od mnogobrojnih vozila koje je zastupljeno u video-igri ruske proizvodnje "Vor Tander".

Nakon nekog vremena moderatori su izbrisali njegovu poruku.

Ovo nije prvi takav slučaj curenja poverljivih materijala na forumu te video-igre. Ranije je jedan korisnik objavio dokument sa karakteristikama britanskog tenka "Čelindžer 2" kako bi poboljšao tačnost njegovog dizajna u igri.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: RUSI NA TVITERU POSTAVILI VIDEO IZ SRBIJE: "Čuvar reda" u Kraljevu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!