PUTIN OTKRIO: Ovo su najveći neprijatelji Rusije

Novosti onlajn

27. 09. 2021. u 16:34

GLAVNI neprijatelj Rusije su siromaštvo, zdravstveni problemi, obrazovanje i infrastruktura, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin.

ПУТИН ОТКРИО: Ово су највећи непријатељи Русије

Foto: Tanjug AP

Kako je naveo, nakon objavljivanja rezultata parlamentarnih izbora u Rusiji čuo je poklič "Ura" u nekoliko izbornih štabova, međutim, on smatra da je "još uvek rano uzvikivati Ura".

- Neprijatelj – siromaštvo – za sada nije pobeđen, treba povećati nivo blagostanja građana - rekao je šef države na sastanku sa potpredsednicima ruske vlade.

Predsednik je naglasio da u Rusiji ima još dosta toga na čemu treba raditi, između ostalog, na povećanju nivoa i kvaliteta života Rusa.

Predsednik se obratio potpredsednicima vlade sa molbom da u okviru vlade, ministarstava i resora formiraju timove za sve sfere radi operativne i efikasne realizacije fundamentalnih zadataka. On je naglasio da očekuje aktivan i efikasan rad u bliskoj i srednjoročnoj perspektivi.

- Ljudi ocenjuju njihovu realizaciju, njihovo rešavanje. Međutim, ništa manje važan i realan je i svakodnevni rad vlade - izjavio je ruski lider.

Bonus video:

TAKO SE TO RADI NA MINUS 20: Vladimir Putin na bogojavljenskom kupanju

 

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)