NEZAPAMĆENI SKANDAL: TV voditelj od silovatelja tražio da u emisiji simulira krivično delo (VIDEO)

Novosti online

01. 09. 2021. u 22:30

Iv de Mbela, televizijski prezenter iz Obale Slonovače, suspendovan je nakon što je od osuđenog silovatelja tražio da u emisiji na lutki demonstrira kako je izvršio krivično delo.

НЕЗАПАМЋЕНИ СКАНДАЛ: ТВ водитељ од силоватеља тражио да у емисији симулира кривично дело (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

U jednom delu emisije koja je emitovana u ponedeljak, voditelj De Mbela zatražio je od gosta, inače osuđenog silovatelja, da na ženskoj lutki demonstrira kako je silovao ženu.

U jednom trenutku voditelj je pitao gosta kako bira žrtve, da li više preferira "mršave" ili "punačke" i "da li su žrtve uživale". 

Ovaj skandalozni potez voditelja naišao je na žestoke kritike na društvenim mrežama širom Obale Slonovače, u Zapadnoj i Centralnoj Africi. 

Povodom ovog slučaja reagovalo je i nezavisno telo za komunikacije u Obali Slonovače, navodeći da je popularni voditelj suspendovan na trideset dana.

Ističu da je u emisiji korišćen nepristojan rečnik, odobreno silovanje i izvršen napad na dostojanstvo žena.

Privatna televizija za koju je voditelj radio izvinila se zbog emitovanja takvog programa i otkazala finalnu epizodu emisije koju De Mbela vodi, a koja je bila na rasporedu za petak. 

De Mbela se oglasio na Fejsbuku gde je uputio izvinjenje što je "šokirao ljude dok je pokušavao da podigne svest o problemu". 

- Napravio sam grešku. Takođe se izvinjavam zbog svega što je rečeno i urađeno tokom tog dela programa. Molim za oproštaj sve žrtve silovanja - napisao je voditelj.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!