NJIMA URAGAN IDA NE SMETA: Slučajni prolaznici u čudu gledali dvojicu izveštača koji drame o nevremenu i jakom vetru (VIDEO)

Novosti onlajn

29. 08. 2021. u 21:59

U SAD trenutno su dve preokupacije jedna je Avganistan, a druga je uragan Ida koji je danas dosegnuo obale Savezne države Lujzijane i preti da bude isti ili za nijansu slabiji od katastrofalne Katrine koja je 2005 potopila NJu Orleans i izavala masovnu evakuaciju stanovništva.

ЊИМА УРАГАН ИДА НЕ СМЕТА: Случајни пролазници у чуду гледали двојицу извештача који драме о невремену и јаком ветру (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Tviter

Hit na društvenim mrežama je današnji snimak iz NJu Orleansa gde su se dvojica izveštača našli na ulici kako bi prikazali razornost jakog vetra.

NJih dvojica su sa kapljuačama na glavi pričali o nevremenu i kiši koja pada, kao i kako će se situacija u narednim satima odvijati. Dok su oni pričali o jakom vetru koji nailazi ulicom su prošla dvojica muškaraca u kratkim rukavima, koji su dvojici vremenoslovaca gledali u čudu.

Slučajni prolaznici niti su imali jakne, a još manje da su ustuknuli pred nevremenom. Više su dvojicu izveštača gledali u čudu šta izvode. Pravi hit usledio je kada su izvadili telefone i počeli da snimanju dok su prolazili.

NJima očito uragan Ida ne smeta.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

(MAPA) OFANZIVA NA DONBAS: Situacija na istoku Ukrajine, u okruženju kod Limana 1.000 pripadnika VSU