POGINULO DETE U KABULU! Stravične inormacije nakon eksplozije u prestonici Avganistana (VIDEO)

Novosti online

29. 08. 2021. u 15:56

JOŠ jedna veoma snažna eksplozija pogodila je Kabul, a prema prvim informacijama, raketa je je pogodila kuću koja se nalazi u blizini aerodroma u ovom gradu.

ПОГИНУЛО ДЕТЕ У КАБУЛУ! Стравичне инормације након експлозије у престоници Авганистана (ВИДЕО)

Foto: Tviter printskrin/karimi_shafi

Šef avganistanske policije je potvrdio da je u eksploziji poginulo dete, piše Al Džazira

Niko još uvek nije preuzeo odgovornost za napad.

Najmanje dve osobe su poginule u eksploziji u Kabulu, a tri su povređene, javlja Al Arabija pozivajući se na avganistansku novinsku agenciju Asvaka.

Tri osobe su povređene, a među njima su žene i deca, navode očevici.

Funkcioner nedavno svrgnute vlade rekao je za AFP da je reč o raketi koja je, prema prvim informacijama, pogodila kuću koja se nalazi pored aerodroma.

Podsetimo, u dva napada koja su se dogodila u prestonici Avganistana stradalo je 170 ljudi, među njima 13 pripadnika američke vojske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)