ČUDO U RUSIJI! Devojčica preživela četiri dana bez hrane i vode sama u šumi (VIDEO)

Novosti online

24. 08. 2021. u 16:19

DEVOJČICA iz Rusije, koja još nema ni dve godine, pronađena je posle četiri dana nakon što se izgubila u šumi.

ЧУДО У РУСИЈИ! Девојчица преживела четири дана без хране и воде сама у шуми (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Facebook/ gazeta.ru

Ljuda Kuzina odlutala je od svog doma u regiji Smolensk zapadno od Moskve, što je dovelo do masovne potrage u koju su bile uključene stotine ljudi.

Devojčica je bila bez hrane i vode, ali je na sreću posle četiri dana pronađena živa nakon što su je čuli kako cvili. Izujedali su je insekti, ali je bila srećna što je ponovo u maminom zagrljaju.

- Rekla je da više neće bežati od mame, mada ne znam koliko dugo će pamtiti to obećanje - rekla je njena majka Antonina Kuzina za novine Komsomolskaya Pravda, prenosi BBC.

Devojčica je nakon pronalaska odvedena u bolnicu.

https://fb.watch/7AKkYGUEWb/

Ljuda je nestala nakon što je otišla od porodične kuće prošlog utorka. Ona se napolju igrala sa sestrom (4) ali je odlutala u obližnju šumu, dok je njena majka bila kod komšija.

Oko 400 dobrovoljaca i policajaca tragalo je za devojčicom. Četiri dana nisu znali ništa o njoj, sve dok jedna grupa nije napravila pauzu kako bi se odmorila oko četiri kilometara dalje od kuće. Tada su čuli buku.

- Četvrtog dana pronašli su je u granama ispod drveta - rekla je majka.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja