OBJAVLJENA NOVA FOTOGRAFIJA MALE PRINCEZE: Kejt i Vilijam uz sliku Šarlot poslali važnu poruku (FOTO)

Tanjug

07. 08. 2021. u 20:41

VOJVODA i vojvotkinja od Kembridža Vilijam i Kejt objavili su fotografiju svoje kćerke, princeze Šarlot kako drži leptira.

ОБЈАВЉЕНА НОВА ФОТОГРАФИЈА МАЛЕ ПРИНЦЕЗЕ: Кејт и Вилијам уз слику Шарлот послали важну поруку (ФОТО)

Foto: EPA

Fotografija, deo serije koju je Kejt snimila u Norfolku, prikazuje šestogodišnjakinju kako nežno drži leptira u okviru kampanje za njihovo očuvanje, preneo je britanski list Miror.

Ona je na Tviteru postavljena sa ciljem da se ulože napori u zaštitu leptira i ljudi podstaknu da izađu u prirodu i broje ih.

Fotografiju prati natpis: "Želeli smo da podelimo ove prelepe leptire Pauna i Crvenog admirala u okviru inicijative Veliko brojanje leptira koja se odvija širom Velike Britanije."

- Očuvanje leptira sve nas podstiče na brojanje tih neverovatnih stvorenja, jer ona ne samo da su lepa bića koja nas okružuju nego su i izuzetno važna - napisali su roditelji princeze Sofije.

Princ Vilijam i Kejt će sa decom tradicionalno boraviti u porodičnoj rezidenciji Norfolk Anmer Hol i potom širom zemlje, umesto da idu u inostranstvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)