PREMIJER Mađarske Viktor Orban ocenio je da je "Brisel napao Mađarsku", tokom današnjeg intervjua za državni radio, dodavši da je zato bio neophodan referendum koji se tiče dečje zaštite. Orban navodi da je u dokumentu poslatom mađarskoj vladi Evropska komisija zahtevala da Budimpešta promeni zakon o dečjoj zaštiti.

Duško

23.07.2021. 15:52

Svaka čast Orbanu. Ista je to škola kao Putin i Merkelova, nadajmo se da su i Srbi isti. Nismo slepi da ne vidimo da se oni ponašaju sa "nižim" od sebe kao s retardima, od kojih očekuju poslušnost,pokornost i odobravanje za sve što učine, bilo loše bilo još lošije. Zato Srbijo ne srljaj u EU, nije tamo spas ni blagostanje.

Billy

23.07.2021. 15:57

Bravo, za Orbana! Neko vec mora da se odupre Briselu. Oko ne pisas na istu stranu kao Brisel, nisi homoseksualac, ne drogiras se ni lopuza si do srzi i to u predvodjenju Brisela, Mark Rutea i slicnih, Ucinice sve da te uniste i naravno i ako si pristalica Putina i Si Djinpinga.

Zoran

23.07.2021. 18:13

Bravo za Madjare I g Orbana tako se brani svoje zapad hoce svima da nametne svoja pravila zivota koja samo unistavaju.Nije to Srbija da pravi zakone kako joj se kaze.Zasto da nas pokoravaju I uce sta da radimo I kako decu da vaspitavamo ,zar ne vidite da je njima sa zapada cilj da nametnu svoja pravila I time nas uniste