FILMSKA POTERA ZA PET TONA KOKAINA: Kolumbijski mafijaši počeli da beže gliserom, droga pripadala najmoćnijem klanu (VIDEO)

Novosti onlajn

15. 07. 2021. u 20:49

KOLUMBIJSKE snage bezbednosti, u saradnji sa Panamom i Sjedinjenim Državama, zaplenile su 5,4 tone kokaina u vrednosti od 185 miliona dolara, saopštila je u sredu kolumbijska mornarica.

ФИЛМСКА ПОТЕРА ЗА ПЕТ ТОНА КОКАИНА: Колумбијски мафијаши почели да беже глисером, дрога припадала најмоћнијем клану (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub

Gliser koji je prevozio drogu primetile su panamske službe, a kada je ušao u teritorijalne vode Kolumbije, brod kolumbijske obalske straže ga je progonio i uspeo da uhvati.

Na gliseru je bila 81 vreća kokaina, a u primorskom žbunju sakriveno je još 147 paketa kokaina.

Droga je pripadala najvećoj kriminalnoj organizaciji u Kolumbiji, "Clan del Golfo", koju je vodio Dario Antonio Usuga, poznat pod nadimkom "Otoniel", koji je najtraženiji diler droge u Kolumbiji. Kolumbijske snage bezbednosti uništile su prošle godine 130.000 hektara koke i zaplenile 505 tona kokaina.

(Net.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba