"VAMPIR" IZ KENIJE PRIZNAO UBISTAVO DESETORO DECE: Policija ga nazvala krvožednom zveri koja je isislala život nedužnim mališanima (VIDEO)

Novosti onlajn

15. 07. 2021. u 19:46

POLICIJA u Keniji oglasila se na društvenim mrežama kako bi upozorila na momka koji tvrdi da je ubio desetoro dece kao "krvožedni vampir".

ВАМПИР ИЗ КЕНИЈЕ ПРИЗНАО УБИСТАВО ДЕСЕТОРО ДЕЦЕ: Полиција га назвала крвожедном звери која је исислала живот недужним малишанима (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub

Kako su saopštili, Masten Milmo Vanjala (20) uhapšen je u sredu 14. jula jer je navodno priznao ubistvo 10 mališana u glavnom gradu Najrobiju i njegovoj okolini.

Najpre je pronađeno dva dečija tela u šumovitom području Najrobija, ali kada je saslušan, Vanjala je rekao da je ubio desetoro maloletnika a da je nekima od njih pio krv.

Dvanaestogodišnja devojčica Pjuriti Maveu kidnapovana je iz sela Kima Kimve, jugoistočno od Najrobija, a policija je rekla da joj je ubica "sisao" krv pre nego što je bacio njeno telo.

Pjuriti je, kako navode, bila vanjalina prva žrtva kada je on imao jedva 16 godina.

Kako se navodi, sve žrtve su starosti između 12 i 13 godina, bile su drogirane, ispijena im je krv i potom su zadavljene.

Za razliku od policijskih protokola u ostatku sveta, Kenijska policija je objavila na Tviteru:

- U potresnim izveštajima od kojih se diže kosa na glavi, ubica je ispričao jezive detalje o tome kako je mamio žrtve u svoje čeljusti smrti pre nego što je iscedio život iz nevine dece..

I, kako dodaju, dok su porodice brinule, zver je dugo ubijala njihovu decu, a potom njihove ostatke bacala u šipražje. Druga deca su potopljena u kanalizaciona kanale u gradu i ostavljena da tamo istrunu.

U jednom slučaju, Vanjala je navodno tražio otkupninu od roditelja dečaka u iznosu od 30.000 kenijskih šilinga ( manje od 300 dolara), a ubio ga je jer se nisu pojavili sa novcem

U jednom tvitu policija je napisala i da je bezosećajni ubica rekao da je uživao u svojim zlodelima.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)