KORONA NA SAMITU EU: Luksemburški premijer posle Samita pozitivan na Kovid 19

D. D. S.

28. 06. 2021. u 16:04

LUKSEMBURŠKI premijer Xavier Betel pozitivan je na Kovid-19 posle učešća na samitu EU koji je nedavno održan u Briselu, gde je jedna od glavnih tema bila upravo borba protiv pandemije virusa korona.

КОРОНА НА САМИТУ ЕУ: Луксембуршки премијер после Самита позитиван на Ковид 19

Foto AP

 Učesnici samita, lideri EU su zabrinuti, jer se Betel družio s brojnim evropskim čelnicima, uključujući nemačku kancelarku Angelu Merkel, austrijskog kancelara Sebastijana Kurca, predsednika Evropskog saveta Šarla Mišela.

Za sada ima blage simptome, povećanu temperaturu i glavobolju, te će svoje dužnosti obavljati od kuće. Namerava da ostane u karantinu 10 dana, objavio je list "Luxemburger vort".

Prema navodima luksemburške vlade, Betel je primio samo jednu dozu vakcina, AstraZeneka 6. maja, a ove sedmice je trebalo da primi i drugu dozu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)