POTRUDIĆU SE DA ARČI NIKAD NE DOBIJE TITULU: Čarls ne želi da njegov unuk bude u redu naslednika

Novosti online

22. 06. 2021. u 22:21

U BRITANSKIM medijima se već neko vreme spekuliše o tome hoće li sin Megan Markl i princa Harija, maleni Arči, imati titulu princa.

ПОТРУДИЋУ СЕ ДА АРЧИ НИКАД НЕ ДОБИЈЕ ТИТУЛУ: Чарлс не жели да његов унук буде у реду наследника

Foto: AP

Izvor blizak kraljevskoj porodici tvrdi kako to nikako nije moguće s obzirom na to da princ Čarls ne želi da njegov unuk bude u redu naslednika.

- Potrudiće se da Arči nikada ne dobije titulu niti bude deo kraljevske porodice - dodaje, kao i da će rezati sve troškove kako neki ljudi ne bi mogli da iskorišćavaju svoj status.

Megan i princ Hari navodno su već upoznati sa ovom odlukom, a Čarlsov potez nisu dobro prihvatili. Iako su im odnosi već mesecima na poljuljani, plan budućeg kralja sada ih je samo dodatno narušio.

Foto: EPA

Naime, jedan od razloga zbog kojeg Čarls želi da smanji broj članova je finansijska kriza sa kojom se suočavaju, s obzirom na to da je interes javnosti za kraljevsku porodicu svakim danom sve manji.

Stručnjaci smatraju kako će Arči ipak nakon napunjene 18. godine moći sam da odluči hoće li prihvatiti titulu ili ne. Dodaju i kako njegov deda još uvek ne može da odlučuje o takvim poduhvatima, a smatraju i kako prvi potez budućeg kralja sigurno neće biti odbacivanje rođenih unuka. Ipak, stručnjaci ni tu opciju ne isključuju.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2000, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja