OTAC MEGAN MARKL OSUO PO OPRI: Hari zbog nje govori stvari koje ne bi trebalo da budu izgovorene na televiziji

Novosti online

16. 06. 2021. u 09:44

OTAC Megan Markl (39), Tomas Markl (76), s kojim vojvotkinja nije u kontaktu već nekoliko godina dao je intervju za australijsku emisiju "60 minutes".

ОТАЦ МЕГАН МАРКЛ ОСУО ПО ОПРИ: Хари због ње говори ствари које не би требало да буду изговорене на телевизији

Foto: EPA

Naime, na pitanje zašto je rekao kako "ima puno toga da kaže" odlučio je da iskoristi priliku kako bi napao voditeljku Opru Vinfri (67).

Fokusirao se uglavnom na svog zeta princa Harija (36), ćerku Megan i njihovu vezu s Oprom. Izjavio je kako ne misli da Megan i Hari rade ispravnu stvar.

- Jedina osoba koja od ovoga ima koristi je Opra Vinfri - rekao je i dodao kako misli da ih voditeljka iskorišćava.

- Mislim kako ih koristi u svrhu građenja svoje mreže i novih emisija. Ne napadam Opru, ali zaista smatram kako iskorišćava vrlo oslabljenog čoveka (Harija). Zbog nje govori stvari koje jednostavno ne bi trebalo da budu izgovorene na televiziji - izjavio je Tomas.

U intervjuu je priznao kako misli da je emisija "The Me You Can't See" nameštaljka i da je Opra vrlo ponosna na sebe jer je time puno zaradila. Iako je siguran da i Megan i Hari zarađuju od takvih intervjua, misli kako to ne može nadoknaditi štetu koju prouzrokuju.

Podsetimo, u prvom intervjuu na proleće ove godine, nešto više od godinu dana nakon što su se odrekli svojih kraljevskih dužnosti, Hari i Megan optužili su svoju rodbinu, kraljevsku porodicu, za zapostavljanje i rasizam. Nakon toga je usledila dokumentarna serija Opre i Harija u kojoj se on otvorio o svojim traumama iz detinjstva, a zatim je dao i nekoliko različitih intervjua u kojima je dodatno blatio svoju porodicu, posebno oca princa Čarlsa (72).

- Žao mi je Harija. U poziciji je gde govori stvari koje neće moći da povuče - rekao je Tomas, koji nije nikada upoznao princa uživo, kao ni svoje unuke Arčija (2) i Lilibet. Ipak, ovim putem je celoj mladoj porodici poželeo svu sreću i sve najbolje.

Lilibet Diana, Harijevo i Meganino drugo dete, rodila se početkom juna, pa su je obe strane porodice dočekale s velikim veselem, barem putem društvenih mreža i službenih izjava. Koliko je poznato, za sad je od porodice nije upoznao niko osim Meganine majke, koja je čuva i pomaže Megan s dvoje dece.

Tomas Markl još je u intervjuu spomenuo kako se nada da će ga Megan kontaktirati i brinuti se o njemu sada "pod stare dane" jer većina muškaraca u njihovoj porodici ne živi preko 80 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)