VOJVOTKINJA ODUŠEVILA SVET: Kejt Midlton odala počast princezi Dajani

Novosti online

15. 06. 2021. u 17:56

VOJVOTKINjA Kejt Midlton (39) je odala počast pokojnoj svekrvi, princezi Dajani na suptilan i nesvakidašnji način.

ВОЈВОТКИЊА ОДУШЕВИЛА СВЕТ: Кејт Мидлтон одала почаст принцези Дајани

Foto: Printskrin Youtube

Naime, tokom samita G7 vojvotkinja od Kembridža je nosila narukvicu princeze Dajane. Ona i princ Vilijam su proveli popodne sa Džil Bajden i svetskim liderima. Kejt je osim Vilijama, bila i u društvu kraljice Elizabete II i Kamile, žene princa Čarlsa.

Foto: Printskrin Youtube

Ono što je privuklo pažnju svih je biserna narukvica sa reda i dijamantima koja je izgleda pripada pokojnoj princezi Dajani.

Foto: Printskrin Youtube

Dajana, princeza od Velsa, poginula je u avgustu 1997. godine u Parizu. Bisernu narukvicu je nosila nekoliko puta i to 1989. godine za vreme posete Hong Kongu. Kejt je, sa druge strane, narukvicu ponela 2017. godine u Berlinu i za vreme kraljevske posete Švedskoj 2018. godine.

Foto: Printskrin Youtube

Da podsetimo, Kejt Midlton jedva čeka da upozna malenu Lilibet i veoma se raduje tom susretu. Ona je takođe potvrdila da nije imala prilike da je vidi ni putem video poziva kada su Hari i Megan malu Lilibet predstavili kraljici Elizabeti. Kejt i princ Vilijam su već poslali poklone maloj Lilibet.

Meganina i Harijeva ćerka Lilibet Dajana Mauntbaten-Vindžor je prva američka državljanka, koja je svojim rođenjem, već postala kandidat za britanski tron. Kako pišu britanski mediji, ona će imati dvojno državljanstvo, američko i britansko. Ona je rođena 4. juna.

Inače, Lili je dobila ime po svojoj prabaki kraljici Elizabeti, i po pokojnoj baki, princezi Dajani.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)