PRINC HARI POBESNEO, KRENUO U "RAT": Evo ko je sada na meti kraljevske porodice, zbog Elizabete preti tužbama

Novosti online

09. 06. 2021. u 19:25

MEGAN Markl (39) je 4. juna rodila devojčicu u bolnici "Sana Barbara Kotidž".

ПРИНЦ ХАРИ ПОБЕСНЕО, КРЕНУО У РАТ: Ево ко је сада на мети краљевске породице, због Елизабете прети тужбама

Foto: EPA/ilustracija

Ona i princ Hari (36) dali su joj ime Lilibet "Lili" Dajana Mauntbaten-Vindzor po njenoj baki i prabaki.

Par tvrdi da je kraljica Elizabeta bila prva osoba koju su nazvali nakon rođenja ćerke i da je ona dala svoj blagoslov da je nazovu njenim nadimkom iz detinjstva, Lilibet kako je zvao i njen pokojni muž, Filip.

Međutim, izvor blizak kraljevskoj porodici za BBC, odnosno Džoniju Dajmondu je ispričao potpuno suprotnu priču. Tvrdi kako niko nije pitao kraljicu za njeno mišljenje o odluci Saseksa da svoje drugo dete nazovu po njoj.

Izvori bliski Hariju i Megan odmah su to demantovali. 

- Vojvoda je razgovarao sa svojom prodicom kako bi im javio vesti, a kraljica je bila prvi član prodice kog je kontaktirao. Za vreme tog razgovora, rekao joj je da se nada da će ćerku nazvati Lilibet, u njenu čast. Da nisu imali kraljičinu podršku, ne bi koristili to ime - ispričao je izvor.

Princ Hari je zatim navodno zapretio Bi-Bi-Siju da će ih tužiti zbog izveštavanja o tome da se on i Megan Markl nisu konsultovali sa Kraljicom oko toga da li da svoju ćerku nazovu Lilibet.

Navodno, Hari je otišao korak dalje pretnjom BI-Bi-Siju da će preduzeti pravne mere protiv medijske korporacije. Obaveštenje o pravnim merama stiglo je uz brižljivo sročeno saopštenje koje je postavilo mnogo više pitanja pre nego što je dalo odgovor na ono krucijalno: da li je kraljica bila konsultovana i da li je dala dozvolu ili je prosto bila samo obaveštena o imenu. U saopštenju se insistira na tome da je Bi-Bi-Sijev izveštaj skroz netačan i napominje.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!