LIDER SDA Bakir Izetbegović nastavio je sa zapaljivim izjavama. Ovaj put je poručio da je spreman stati ispred ljudi, ukoliko bude rata!

Komentari (17)

Vasa

20.04.2021. 16:41

Овакви политичари који у народу сабијају психолошку бомбу немају политичку будућност, јер припадају прошлости. Народ се опаметио, а корист од сукоба могу да имају само велики светски произвођачи оружја, а после њих и миротворци. Никад више брат на брата, а онда мирна Босна.

Radovan

20.04.2021. 17:35

@Vasa - Po tvom nema politišku budućnost, a stalno pobjeđuje na izborima među svojima. Njega ne biraš ti nego njegovi Bošnjaci tj. muslimani. Bosna nije ono što je ti zamišljaš nego tempirana bomba čiji fitilj drže muslimani. Vi u Srbiji nemate pojma šta se u toj Bosni dešava. Nemate pojma šta su ekstremni islamisti i šta je njihov cilj. Vi mislite na bratstvo, a šta misli muslimani Bosne? Zar ne vidite da sve svaljuju na Srbe ga bih ih optužili? Šta se iza toga krije?

Mapko

21.04.2021. 17:09

@Radovan - Radovane, na zalost dosta nasih u Srbiji ne zanima sudbina RS, to ti je ta gradska demokratska Srbija, bolje receno neo-titoisticka-ustaska izdajnicka pro-zapadna i anti-srpska Srbija. Nije ni cudno sto zapada ne zeli raspad BiH, jel svi oni znaju da kod Bosnjaka, barem jedan deo vlada ekstremni islamizam i zelja za teroristicke akcije, kao sto to imamo u zapadnim drzavama medju muslimansko stanovnistvo.

Praetorian

20.04.2021. 16:50

O, ali Bakire, upravo je Vas otac izazvao rat u Bosni i Hercegovini, jer je nelegalnim, nelegitimnim i nevazecim "referendumom", koji nikako nije mogao da bude relevantan jer je bio protivustavan i ponistavao vazeci Ustav BiH, u kojem je pisalo da su tri naroda konstitutivna (osnivacka) - Srbi, Muslimani i Hrvati, i da se nista, a pogotovu tako nesto ozbiljno kao sto je otcepljenje od Jugoslavije - ne moze dogoditi bez saglasnosti sva tri naroda. (Isto ovo vazi i za SR Hrvatsku, gde su dva naroda - hrvatski i srpski, nili konstitutivni.) On (Alija) je isao na preglasavanje - i time muslimane/Muslimane/ "Bosnjake", pre svih durgih - ali i Srbe i Hrvate u BiH - gurnuo u katastrofu.

Mile sumadinac

20.04.2021. 16:58

Sa cime ova budala hoce da ratuje, samo radi politickih poena ovo prica, pobegao bi taj na kraj sveta a svoj narod bi doveo do istrebljenja zar ne vidi da narod koji vodi zivi na ivici egzistencije i da je najsiromasnija zemlja u evropi bakir je sebe obezbedio kao milo Djukanovic a narod ostavio na cedilu.

marko

20.04.2021. 17:48

Gos. Izetbegovicu bilo bi dobro za tebe da se boris da ostane mir na ovim prostorima jer rat nikom dobro nije doneo pa nece ni tebi i tvom narodu,Takode bilo bi dobro da se na vreme naruce vakcine i ostala sredstva za tvoj narod a ne da isti ide kod lkomsija da se vakcinise.Poslusaj tvoj narod sta kaze i pise o tome. Jednom si ubio svoj narod bombardujuci Merkale pa si slagao svet da su to uradili Srbi.Jednom su poverovali drugi put sigurno nece.Izvestaj o tome nalazi se u UN Nije raja tako glupa danas kao sto je bila 92.Zapamti to za dobro tvog i ostalih naroda na ovim prostorima.Sto pre to bolje.

Čiča Gorio

21.04.2021. 10:47

Tuđman i Alija bi došli na vlast 1972. Tito im ne dade, dok je on bio živ. Držao ih u Zatvoru. Kada je on umro oni su odmah došli na Vlast i nastvili "Drugi Svetski Rat". Sve ide po planu i po izumu Gebelsovom.

Memo

21.04.2021. 15:50

Netreba Bokura uzimati za ozbiljno..To vise nerade ni u njegovoj pardon rahmetli babinoj stranci..Covek posti..vidi se na njemu..nepije niti jede po ceo dan..i onda "fatamorgana"..privida mu se svasta..U svojoj pustoj masti on je i hrabar..pozvan da nekoga vodi..predvodi..Bice bolje..posle iftara..kad covjek dode sebi..Valjda ce mu neko prenjeti da je malo bunco..