PREDAO SE S ADVOKATOM: Zbog urnebesa kod Vlasenice uhapšen načelnik Han Pijeska

V.Mitrić

20. 04. 2021. u 11:22

POLICIJSKOJ stanici Vlasenica, preksinoćas, pet minuta iza ponoći prijavljeno je da je na području Vlasenice, nepoznato čovek. upravljajući automobilom, sustigao M.T. koje je vozio "Reno", nakon čega zaustavilo vozilo i fizički ga napao, nanevši mu telesne povrede, kažu u policiji.

ПРЕДАО СЕ С АДВОКАТОМ: Због урнебеса код Власенице ухапшен начелник Хан Пијеска

Ilustracija

Povređenom je ukazana lekarska pomoć u Domu zdravlja Vlasenica, odakle je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, nakon čega je upućen u Univerzitetski klinički centar Tuzla na dalje zbrinjavanje.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su preduzimajući operativne i istražne mere i radnje iz svoje nadležnosti, utvrdili da postoji sumnja da sa događajem može dovesti S.Đ. Reč je, kako "Novosti" saznaju o načelniku opštine Hap Pijesak, Slobodan Đurić.Đurić je bio, posle događaja, bio nedopstupan policiji, ali, potom, u ponedeljak veče, u prisustvu advokata, predao u Policijskoj stanici u Vlasenici.

 - Odmah je uhapšen i u toku je kriminalistička obrada - rekao nam je Miljan Bobar, portarol PU ZVornik. - Dalje korake će da odredi nadležno OJT.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, koji se izjasnio da događaj ima obeležja krivičnih dela teška telesna povreda i izlaganje opasnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!