HRANITELJ PREMINULE DEVOJČICE (2) U SUZAMA: Ne bih je pustio nikada više, to je anđeo mali!

Novosti online

04. 04. 2021. u 16:10

HRANITELJ devojčice koja je danas izgubila borbu za život u zagrebačkoj Klinici za dečje bolesti, posle stravičnog premlaćivanja roditelja, rekao je da je nesrećno dete u njegovoj porodici bilo od trećeg meseca svog života pa do novembra 2020.

ХРАНИТЕЉ ПРЕМИНУЛЕ ДЕВОЈЧИЦЕ (2) У СУЗАМА: Не бих је пустио никада више, то је анђео мали!

Foto: Facebook

Tada je centar za socijalnu zaštitu odlučio devojčicu da vrati roditeljima, iako su procenili da postoji umeren rizik za dete ako se vrati porodici.

- Joj... Kad bih je zagrlio, ne bih je pustio više nikad. Joj, ne bih je pustio nikad više da sam znao. Ja sam se sakrio kad su je odvodili. Ja sam se sakrio, nisam mogao da gledam kako odlazi. Oni su rekli da ona mora da ide i gotovo, ja nisam mogao, ona bi i mene gledala, ona ne bi otišla, ja sam se morao da se sakrijem, i supruga.

Samo da nas ne vidi. Da bude detetu najlakše, kad već mora, da joj bude što lakše - s tugom se priseća hranitelj- koji se i rasplakao dok je ovo govorio reporteru Nove TV.

- Pa dete vam je to, pa to je anđeo mali - rekao je o ponašanju devojčice kada je on brinuo za nju.

Na pitanje da li su je roditelji posećivali, čovek kaže:

- Dolazili su oni. Majka kao majka, ona je zaplakala za detetom. Tata, on je kao drvo bio, onda smo mi njega terali. Pa, de, malo s detetom se igraj, pa ja imam 50 godina pa se igram s njima svima, oni skaču po meni, nema što ne rade. Mi smo ga molili, daj, daj! Eto i onda se malo opustio, krenuo i on - priča hranitelj.

Dodaje kako su je odveli 1. novembra za praznik Svi Svete (Dan mrtvih). Kroz nekoliko dana su se čuli, malo je plakala, rekli su mu, prepričava. Otkriva da su se jednom čuli videopozivom te da su mu roditelji govorili da se devojčica smirila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Sandra

04.04.2021. 17:32

Krivac su centar za socijalni rad. Sramota. Kada su roditeljima oduzeli dete kada je još bila beba, znači da je postojao razlog. Otkud odjednom da su se popravili. Ima ljudi koji jednostavno ne umeju sa decom i za najmanju sitnicu se iživljavaju na njima