PRIVEDEN JEDAN OD NAJBOGATIJIH MAKEDONACA: Biznismen Jordan Kamčev osumnjičen u aferi Imperija

Tanjug

14. 03. 2021. u 20:32

JORDAN Kamčev, jedan od najbogatijih ljudi u Severnoj Makedoniji i jedan od osumnjičenih u aferi "Imperija", priveden je i trebalo je da se nađe pred sudijom, prenose mediji u Severnoj Makedoniji.

ПРИВЕДЕН ЈЕДАН ОД НАЈБОГАТИЈИХ МАКЕДОНАЦА: Бизнисмен Јордан Камчев осумњичен у афери Империја

Foto: Depositphotos

Plusinfo prenosi da se Jordanu Kamčevu stavlja na teret da je navodno učestvovao u izbornoj prevari zbog koje se pripremao za beg iz Severne Makedonije.

Prema navodima tog portala, Kamčev nema pasoš, te nije mogao legalno da izađe iz zemlje, prenosi Radio-televizija Srbije.

Kako Plusinfo navodi iz izvora bliskih biznismenu, Kamčev nije imao nameru da pobegne, i da priprema velike investicije u Severnoj Makedoniji i Beogradu, kao i da je svakodnevno angažovan na poslovima u bolnici "Acibadem-Sistina", posebno u njenom kovid centru.

Portal A1on prenosi da se Kamčev sumnjiči za pranje para, zajedno sa bivšim premijerom Nikolom Gruevskim, bivšim šefom tajne policije Sašom Mijalkovim i kumom Gruevskog Ristom Novačevskim.

Kamčev je bio i jedan od aktera afere "Reket" u kojoj su glavni akteri nekadašnja rijaliti zvezda Bojan Jovanovski, poznat po nadimku Boki 13 i šefica specijalnog tužilaštva Katica Janeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)