NEIZVESNA TRKA ZA GRADONAČELNIKA: Škoro kandidat za prvog čoveka Zagreba?

Tanjug

03. 03. 2021. u 19:25

НЕИЗВЕСНА ТРКА ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА: Шкоро кандидат за првог човека Загреба?

Foto Privatna arhiva

MIROSLAV Škoro, predsednik Domovinskog pokreta, mogući je kandidat za gradonačelnika Zagreba, ali više informacija biće poznato kada se sam Škoro bude oglasio, spekulišu hrvatski mediji.

Tako Portal Index.hr prenosi da je Škoro danas bio na Bandićevoj sahrani, kao i da su novinari tada pitali da li će se kandidovati, a on je odgovorio da nije ni vreme ni mesto za takva pitanja.

Međutim, samo nekoliko sati kasnije iz Domovinskog pokreta je procurela informacija da će se Škoro kandidovati za gradonačelnika Zagreba.

Upitan pre nekoliko dana hoće li on biti kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika, Škoro je novinarima odgovorio da će njegova stranka u roku od dve nedelje objaviti ime kandidata ili kandidatkinje.

"Mi smo stranka u nastajanju, stari smo deset meseci, tek smo sada osnovali sve podružnice na terenu. Mi nismo stranka od 500 ljudi, nego stranka od 10.000 ljudi, sa više od 200 ogranaka i 21 podružnicom. Kod nas postoji unutarstranačka demokratija", rekao je Škoro.

Na pitanje da li ima ambiciju da bude kandidat za gradonačelnika Zagreba, rekao je da svaki član Domovinskog pokreta mora da bude ambiciozan i da poseduje sposobnost i volju da izađe na izbore, a posebno se to odnosi na njega jer je prvi član svoje stranke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)