HRVATI SE IZGUBILI NA KOZARI: Policija spasila bračni par s dvogodišnjim detetom

O.M.

24. 02. 2021. u 12:52

POLICIJA iz Kozarske Dubice nakon tročasovne potrage spasila je bračni par iz Hrvatske, sa dvogodišnjim detetom, koji su se izgubili na području Kozare, pri čemu se i vozilo zaglavilo u blatu.

ХРВАТИ СЕ ИЗГУБИЛИ НА КОЗАРИ: Полиција спасила брачни пар с двогодишњим дететом

Foto: O.M.

Porodica je pronađena živa i zdrava, bez ikakvih povreda i transportovani su do Kozarske Dubice.

- Policijskoj stanici Kozarska Dubica 22. februara oko 14.40 časova prijavljeno je da se na području te opštine izgubila porodica iz Hrvatske i to tako što ih je navigacioni sistem u vozilu usmerio na nepristupačan teren na području Kozare - rekla je portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević.

Ona kaže da su patrole policije odmah krenule u potragu za porodicom, zajedno sa lugarima dubičkog Šumskog gazdinstva. Prateći šumske znakove, nakon tročasovne potrage, porodica je locirana u mestu Maglajci na Kozari. Radilo se o bračnom paru sa dvogodišnjim detetom kojima je i vozilo bilo zaglavljeno. Pronađeni su živi i zdravi nakon čega su transportovani do Kozarske Dubice.

- Policijski službenici su ponovo nesebičnim delovanjem spasili ljudske živote, pokazujući da su u stalnoj službi naših građana, ali i stranih državljana koji borave na našem području - rekla je Alendarević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave