HADŽIFEJZOVIĆ NIJE MOGAO DA VERUJE: Za Turkovićevu je Dodik Hitler, a Srbi nacisti (VIDEO)

Novosti online

11. 12. 2020. u 22:18

MINISTAR spoljnih poslova BiH Bisera Turković ne prestaje da šokira javnost svojim izjavama.

ХАЏИФЕЈЗОВИЋ НИЈЕ МОГАО ДА ВЕРУЈЕ: За Турковићеву је Додик Хитлер, а Срби нацисти (ВИДЕО)

Foto: Fejs tv printskrin

U poslednjoj, skandaloznoj izjavi uporedila je srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika sa Adolfom Hitlerom.

Gostujući na Fejs TV Turkovićeva je pričala o ukidanju Republike Srpske, podredila je Dodika sa nacističkim liderom, te pozvala i strance da se umiešaju u proces stvaranja unitarne BiH.

Voditelj je pitao Turkovićevau kako će ukinuti Republiku Srpsku, a ona je odgovorila:

- Voljom naroda, a naravno i podrškom sa strane - i nastavila:

- Kad bi pravosuđe funkcionisalo onako kako treba i kada bi se svi oni koji su stekli enormno bogatstvo u ovih 25 godina stavili na ona mesta gde bi trebalo da se nalaze, zar mislite da bi stanovništvo bilo protiv toga da imaju bolji život? Oni jesu sada pod pritiskom, ali bili su i Nemci pod pritiskom Hitlera, ali su ipak izašli iz tog perioda. Jednom kada se glavno lice, koje je odgovorno, naiđe na adekvatnu kaznu ili promeni kurs svog ponašanja mnoge stvari se....

- Poredite Dodika sa Hitlerom - upitao je voditelj Senad Hadžifejzović, a Turkovićeva je odgovorila:

- Ja nikoga ne poredim. Ja samo govorim o različitim situacijama.

(RTRS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)