INTERNETOM KRUŽI SMEŠTAJ IZ PAKLA U NEUMU: A tek da vidite gde je WC... (FOTO)

Novosti online

17. 08. 2020. u 15:36

ZBOG pandemije korona virusa i zatvorenih granica, mnogi Srbi su odlučili da ove godine letuju u Neumu, jedni gradić na Jadranskom primorju koji pripada Bosni i Hercegovini, a koja pušta nesmetano građane Srbije, bez ikakvog testa, da pređu granice ove države.

ИНТЕРНЕТОМ КРУЖИ СМЕШТАЈ ИЗ ПАКЛА У НЕУМУ: А тек да видите где је WC... (ФОТО)

Foto: Almir Terzić

Srbi su bili i omiljneni turisti u Neumu, a sad je društvenim mrežama kruži slika navodnog smeštaja iz Neuma. 

U pitanju je jedno "divlje" kupatilo koje je u sebi spojilo čari kupatila i kuhinje istovremeno, a još što je gore jeste da je reč o čučavcu. 

Mada, pre će biti da je reč o neslanoj šali, a moguće je i da je reč o ružnoj fotomontaži!

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju