UMRO MI JE NA RUKAMA, SRCE MU JE STALO: Otac dečaka koji je iznenada preminuo u Neumu skrhan bolom

Novosti online

15. 08. 2020. u 16:42

Trinaestogodinji N.M. iz Kaknja preminuo je prekjuče u Neumu. Godišnji odmor i letovanje porodici Mašić pretvorili su se u najgori pakao. Nesreća se dogodila na jednoj od plaža u dijelu Neuma koji se naziva Surdup.

УМРО МИ ЈЕ НА РУКАМА, СРЦЕ МУ ЈЕ СТАЛО: Отац дечака који је изненада преминуо у Неуму скрхан болом

Foto: Almir Terzić

Otac dečaka Elzudin Mašić za Avaz je ispričao je šta je doživeo.

- Sin se kupao. Sve je bilo uredu. Ja sam bio na plaži. Izašao je iz vode i sedio, gledao oko sebe. Pitao sam ga jesi li dobro, samo je blago razgledao oko sebe - prepričava veliku tragediju Mašić. Kaže da je mislio kako je dečak umoran od plivanja.

- Samo se srušio. Ja sam ga uzeo u naručje, davao mu umetno disanje. Svi ljudi su se okupili na plaži. Zvali Hitnu. Sve je učinjeno da mu se spasi život. Čak je na plaži bio i doktor iz Tuzle. I on je pokušao animirati moje dete - kroz plač Elzudin.

Nažalost, detetu nije bilo spasa.

- Srce mu je stalo. Umro mi je na rukama - rekao je dečakov otac.

Elzudin je na Fejsbuku napisao i status zbog kojeg bi i kamen zaplakao.

- Kako da dočekujem jutra bez tebe, bebo moja? Ne znam kako ću ovo da izdržim, ali moram radi tvoje sestrice. A i ti, zlato moje, pazi na nju kao što si i do sada, jer si je čuvao kao kap vode na dlanu. Volimo te, otišao si nam prerano, ali je tako moralo biti. Sve što smo planirali za tebe, sve je nestalo u jednoj sekundi. Živote moj, da ti dragi Alah podari sve lepote dženetske - napisao je Elzudin.

(Dnevni avaz)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

BorisDe

15.08.2020. 17:24

Apelujem na sve, da naučnici preuče područje, imam veliki osečaj, da je smrt dečaka nastala zbog fekalija i bakterija u tom području, gde se izlivaju u more. Dečak je bio otrovan! Napravite biopsiju odmah! Hvala.

Drago

15.08.2020. 18:57

@BorisDe - Decak je najverovatnije umro zbog srcane mane - desno-levi ventrikularni sant, koja nije otkrivena na vreme ili se znalo za nju ali nije shvatana za ozbiljno. Ovo se desava upravo u ovom uzrastu.

Braco

15.08.2020. 17:28

E moj covjece. Suze mi potekose zbog tebe jer ni jedan roditelj na bi trebao da pokopava svoje dijete. Nema vece tuge i bola od gubitka svog djeteta,a ja kao otac ne mogu ni da zamislim koliki je tvoj bol. Neka ti dragi Bog da snage da nastavis da brines o svojoj cerki i da slavis vrijeme provedeno sa svojim sinom kojeg je dragi Bog pozvao sebi jer ima mjesta pored sebe za male andjele. Tvome sinu laka zemlja i mir Boziji.

Slobodan

15.08.2020. 21:32

Kao otac sam strasno pogodjen ovim dogadjajem bilo kakva reč utehe ne može roditeljima da vrati njihovo najvrednije. Neka ga andjeli nebeski čuvaju a njegovim roditeljima i ožalošćenoj porodici daju snage, da nastave svoj život radi svoje kćeri. Iskreno saučešće porodici