"SREĆA DA MU MAJKA NIJE ŽIVA, NE BI TO PODNELA" Otac ubice iz Gradačca u teškom stanju: "Nije čovek nikako dobro"

Novosti onlajn

18. 08. 2023. u 13:08

POMAHNITALI ubica Nermin Sulejmanović pre sedam dana u krvavom piru u Gradačcu brutalno je ubio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, te oca i sina, Đengiza i Denisa Ondera. Zversko ubistvo svoje supruge krvnik je prenosio uživo na Instagramu.

СРЕЋА ДА МУ МАЈКА НИЈЕ ЖИВА, НЕ БИ ТО ПОДНЕЛА Отац убице из Градачца у тешком стању: Није човек никако добро

Foto: AP Photo/Instagram/iron_bb24

Sulejmanović je u krvavom pohodu ranio tri osobe, nakon čega je počinio samoubistvo. Kako saznaje portal "Avaz", otac Nermina Sulejmanovića je u teškom stanju.

- Otac je utučen, ne zna da kaže ni šta je pričao. Nije čovek nikako dobro, ima 65 godina, znate šta sve ide sa tim, stresno je, mislim stresno je svakome a ne porodici. Sreća samo što mama njegova nije živa pa da to vidi - rekao je izvor Avaza.

"Od malih nogu bio nasilnik"

Fikret Sulejmanović ranije je ispričao u kakvom je odnosu bio sa sinom tokom njegovog odrastanja, nakon što je otkrio da se stidi njegovog ponašanja koje je dovelo do nezapamćene tragedije u Gradačcu.

- I jesam i nisam otac Nerminu. Sve ste videli i čuli. Ja sam se njega odrekao pre 20 godina kada je počeo da me tuče. Ipak je to dete i da je najgori, dete mi je. Ceo život je po zatvorima zbog drugih kriminalaca, zbog raznih krivičnih dela. On mene oduvek nije interesovao, kad god sam nešto pokušavao sa njim, on je uvek hteo da se potuče sa mnom i onda sam odustao od njega – ispričao je nesrećni otac.

Otac je istakao da je Nermin od "malih nogu bio nasilnik".

- Bio je eksplozivan od malih nogu, nikada ne znaš šta će da uradi. Još kad je bio peti, šesti razred bio je spreman da se potuče i sa mnom. On je sam za sebe čovek bio, tako je izrastao. Imao je majku i dedu u Nemačkoj, kupovali su mu skupe patike od 300 maraka. Bio je Al Kapone otkako se rodio i onda je upao u loše društvo - izjavio je ranije Fikret i dodao da je pokušavao da ga usmeri na pravi put.

- Kad god sam mogao pokušavao da ga usmerim ka nekom normalnom putu, ali on nikad nije uspeo da ide pravim putem. Možda bi i mene ubio da smo bili bliži, bojim se da bi – ispričao je Nerminov otac.

Fikret je ispričao da je njegov sin bio manipulativan, i da je svima bilo teško da ga pročitaju.

- Imao je on svoje ljude, bliske njemu, koji ga poznaju, ja nikad nisam bio blizak sa njim. Kad biste ga upoznali, a da ne znate ništa prethodno o njemu, pomislili biste da Nermin nije loš čovek. Veoma je bio eksplozivan i srčan, za sve bi gubio glavu - navodi Fikret.

Ko će ga sahraniti?

Kako smo ranije pisali, telo trostrukog ubice Nermina Sulejmanovića nalazi se u Komemorativnom centru u Tuzli, a do danas niko nije podneo zahtev za njegovo preuzimanje. Na pitanje ko će ga sahraniti, Fikret kaže da to sigurno neće biti on.

- Nema ko od porodice da ga sahrani, to su njegovi jarani i prijatelji krimosi sredili već i organizovali. To što je on uradio to je izazvano, to ne može normalan čovek da uradi, samo zlotvor. Nešto mu je puklo u glavi čim je to uradio. I ja sam bio mlad, pa se nikada nisam tukao u životu, ni sa kim nisam imao problema, po Srbiji, Italiji i Francuskoj... imam 100 jarana. Čist sam kao suza – rekao je ranije otac monstruoznog ubice iz Gradačca.

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Đengiza i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

BONUS VIDEO: JEZIV SNIMAK LIKVIDACIJE - Kamere zabeležile trenutak kada je Jorović ubijen u Altini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije