HAPŠENJE U HRVATSKOJ: Rumun pokušao da prošvercuje šest migranata

SRNA

25. 03. 2023. u 23:44

HRVATSKA policija uhapsila je nedaleko od granice sa Slovenijom državljanina Rumunije koji je u kombiju pokušao da prošvercuje šest stranih državljana.

ХАПШЕЊЕ У ХРВАТСКОЈ: Румун покушао да прошверцује шест миграната

Foto AP

Osumnjičeni je na području Zagreba, u dogovoru sa nepoznatom osobom, preuzeo migrante u kombi rumunskih oznaka kako bi ih za novac prevezao u Sloveniju, saopšteno je danas iz Policijske uprave zagrebačke.

Policija je zaustavila kombi juče popodne na području Samobora nedaleko do granice sa Slovenijom.

Nakon istarge, Rumun je pritvoren i protiv njega je podnesena krivična prijava tužilaštvu, dok su strani državljani prebačeni u Prihvatilište za tražioce međunarodne zaštite.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024