ZA RUBRIKU VEROVALI ILI NE: U sred bela dana izbila masovna tuča u Hrvatskoj, povređen Deda Mraz

Novosti online

24. 12. 2022. u 19:17

GRUPA od nekoliko mladića i devojaka danas je nešto iza 15 sati uz reku Savu na šetalištu braće Radić narušavalo javni red i mir.

ЗА РУБРИКУ ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: У сред бела дана избила масовна туча у Хрватској, повређен Деда Мраз

Foto AP

Izbila je masovna tuča u kojoj je prema snimku najdeblji kraj izvukao muškarac, koji je bio obučen u Deda Mraza, prenosi 24.satahr.

- Danas na Badnjak toliko nasilja nimalo nije primereno, kako oni misle dočekati Božić - rekao je jedan od Brođana, koji je svedočio nemilom događaju.

Policija je upoznata sa događajem, ali dok su tamo stigli svi akteri su se razbežali.

- Na mestu gde se sve dogodilo zatekli smo jednog muškarca koji je uhapšen i jednog povređenog mladića. U toku je privođenje još jednog muškarca tako da se krug oko svih aktera nemilog događaja sužava. Sledi daljnja kriminalistička obrada i svi će biti predati na daljnje procesuiranje pravosudnim organima – rekao je Tomislav Kovačević, radnik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske, dodavši kako su na mestu događa osim policije bili i radnici Hitne pomoći.

- Nemamo informaciju u kakvom je zdravstvenom stanju pretučeni mladić, nadamo se da će proći bez većih posledica - dodao je Kovačević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)