POŠTO je Austrija najavila blokadu prijema Hrvatske, Rumunije i Bugarske u šengenski prostor, u Zagreb danas hitno dolazi austrijski kancelar Karl Nehamer da objasni stav Beča.

Komentari (3)

AUSTRIJA NEMA VISE KONJICU

23.11.2022. 08:03

...A KONJUSARA IMAJU PREVISE. Kad ce taj istocnoevropski sljam da shvati, da su treceklasno drustvo EU? Taj sljam je primljen u EU iz dva razloga kao prvo: Da nebi slucajno pali pod ruski uticaj, i drugo i vazniji razlog: Bili su saveznici Adolfa Hitlera, pa su posthumno nagradjeni od Adolfovih istomisljenika.

Velja

23.11.2022. 08:25

E pa to vam je kad kao kuče begaš za gazdom i mašeš repom da dobiješ kosku. Malo dobiješ zavijenom novinom po nosu, pa opet malo begaš i mašeš repom, pa opet dobiješ po nosu, i sve tako. To vam je sudbina ne drugorazrednih, nego trećerazrednih "članova". To vam je "evropska familija" u koju neki sve nastoje da uvale Srbiju...

Walter Pravicek

23.11.2022. 08:25

Moj tata(mrtav)je bio iz Graza,Štajerska,Austrijanac.Reče kada sam ga posetio:Ako Štajerac (važi i za Slovenko Štajersko) nešto kaže, važi za čitavu državu.Ako Slovenac iz Dolenske -desni breg Save do Hrvatske-nešto kaže važi za cerkvu katoličku,domnobrane i belo gardu.Dakle sada biti U ŠENGENU ZNAČI OTVORENE GRANICE,BEZ KONTROLE PUTNIKA U VOZILIMA.A Austijanci to kontrolu na granici baš zbog migranata imaju.Nas sa registracijom na tablicama MB nitko ne šiša,mi smo susjedi.NOČU I DANU TAKO imaju.Što sve ne švercaju ili voze ukradeno Romuni?Preko Slovenije na Madžarsku ili iz Romunije una zapad.Važi i za Bugare,koji ovde kupuju stara kola,te"uzmu"još bilo što,što nije ekserima zakucano.Pa zato ima Policija Slovenije i službe na odmaralištima uz Auto put punktove kontrole,te nađu ukradeno robu iz Italije,Francuske,Španjolske i drugih država,ukradena kola skupljija,te i prostitutke i životinje a i imigrante koje"izvoze"iz njihove domovine.Fali samo njihov medo.