RODITELJI NESTALE MARIJANE IZ VELIKOG BRATA NEUTEŠNI: Pobednice rijalitija nema već gotovo dve nedelje

Novosti online

09. 05. 2022. u 17:08

RODITELjI nestale Marijane Seifert, bivše pobednice rijalitija "Veliki brat", vrlo teško podnose što i posle skoro dve nedelje od nestanka nemaju nikakvih novih informacija o svojoj ćerki, za kojom hrvatska policija danima intenzivno traga.

РОДИТЕЉИ НЕСТАЛЕ МАРИЈАНЕ ИЗ ВЕЛИКОГ БРАТА НЕУТЕШНИ: Победнице ријалитија нема већ готово две недеље

Foto: Printskrin/JutjubVelikiBrat

Oni se trenutno nalaze u Kninu, gde su i odgajili sve tri ćerke. Marijanu su poslednji put videli za katolički Uskrs, kad su je i posetili u Zagrebu, gde je živela sa svojim suprugom Karlom.

Marijanini roditelji nisu bili raspoloženi za razgovor s novinarima, ali je prijatelj i kolega njenog oca Ive - Tomo Zelić, s kojim radi u automehaničarskoj radionici, dao kratku izjavu.

- Rekao sam mu da će sve biti dobro. Ali znate kako je roditelju ovo proživljavati, to je jedan veliki šok! Nije im nimalo lako, svašta se može pomisliti, razne su teorije... Od toga da je Marijana namerno ostavila dokumente pa otišla dalje do toga da se dogodilo ono najgore. A možda je i naišla na nekoga ko joj je napravio neko zlo. Ivo je izgubljen u svemu ovome. Supruga je u još većem šoku, stalno govori da ne zna hoće li uspeti izdržati i preživeti sve ovo - istakao je prijatelj Marijaninog oca za Dalmaciju.

(Slobodna Dalmacija)

BONUS VIDEO - PARADE U SEVASTOPOLjU I VOLGOGRADU: Širom Rusije obeležen Dan pobede nad fašizmom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024