TRAGEDIJA: Trinaestogodišnja devojčica žrtva požara u Živinicama

Novosti onlajn

04. 01. 2022. u 08:33

TRINAESTOGODIŠNjA devojčica smrtno je stradala u požaru u smeštaju za nezbrinute osobe u Živinicama, rečeno je iz policije u Tuzlanskom kantonu.

ТРАГЕДИЈА: Тринаестогодишња девојчица жртва пожара у Живиницама

Foto: printskrin/Hayat Media BiH

Iz policije u Tuzlanskom kantonu potvrđeno je da je do požara došlo sinoć u 20.35 u naselju Sever, piše Srpskainfo.

– Ovom prilikom 13-godišnjakinja je zadobila povrede, te su je pripadnici Vatrogasne jedinice grada Živinice evakuisali iz kuće i prevezli u Službu hitne pomoć, gde je dežurni lekar konstatovao smrt – precizirala je za Kliks portparolka policije Amra Kapidžić.

Vatrogasna jedinica lokalizovala je požar, ali je tom prilikom povređen vatrogasac, koji je zatim upućen na pružanje pomoći.

Uzrok požara još nije poznat.

BONUS VIDEO:

POŽAR PROGUTAO SVE: Porodica Milić iz Lapova ostala bez ičega

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MILANOVIĆ NIJE BIRAO REČI: Hoće li i državljanstvo da mi oduzmu? Ti ljudi nemaju mere (FOTO)