NOVINARKA ODBRUSILA MILANOVIĆU: Hrvatski predsednik joj poručio da skine masku, a onda je dobio žestok odgovor

Tanjug

08. 10. 2021. u 17:47

HRVATSKI predsednik Zoran Milanović učestvovao je danas na otvaranju Godišnje skupštine Evropske federacije novinara u Zagrebu, gde je kritikovao pojedine medije posebno Javni servis HRT, za koji je rekao da je pod uticajem vlasti i da ne treba da se bavi dnevno političkim temama.

НОВИНАРКА ОДБРУСИЛА МИЛАНОВИЋУ: Хрватски председник јој поручио да скине маску, а онда је добио жесток одговор

Foto: EPA

Na opasku jedne novinarke da "opet vređa novinare", Zoran Milanović je rekao da nije vređanje to kad govori o nekim novinarima koji su, kako je rekao, "prodani".

- Da li mi govorimo istim jezikom? Ja govorim standardnim hrvatskim sa blagim zagrebačkim akcentom. Dakle, ja govorim o nekim ljudima koji su politički prodani. Na HRT-u ih ima koliko ih ima. Je li to uvreda? Imam li ja pravo da kažem nešto što vidi cela zemlja - pitao je Milanović.

Na ponovljenu opasku da bi on hteo da uređuje medije, Milanović je rekao:

- Ne, ja bih skinuo masku na vašem mestu da vidim s kim razgovaram. Mislim da bi to bilo pristojno.

Na to je dobio odgovor novinarke:

- Ne, ja neću skinuti masku jer ne smatram da je korona karijes.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici.

BONUS VIDEO: Milo i Čanak haos na Cetinju organizovali uz čivas i pivo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!