SVIH ŠEST U PRITVORU: Uhapšen i poslednji osumnjičeni za ubistvo mladića u Sarajevu

S. M.

09. 09. 2021. u 15:49

GLAVNOOSUMNjIČENI i ujedno šesta osoba umišana u ubistvo E. A. uhapšena je sinoć na području Gradiške.

СВИХ ШЕСТ У ПРИТВОРУ: Ухапшен и последњи осумњичени за убиство младића у Сарајеву

FOTO: Avaz

- Po raspisanoj potrazi Uprave policije MUP Kantona Sarajevo, razmenjujući operativna saznanja sa OBA BIH i policijom MUP RS, PU Prijedor i PU Gradiška, lociran je i na području Gradiške slobode lišen N. A. (20) - kazao je portparol MUP Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić.

Kako je dodao, isti je nakon izvršenja krivičnog dela pobegao, te je lociran i uhapšen zahvaljujući dobroj saradnji i razmeni operativnih saznanja i informacija.

- Ovom prilikom se zahvaljujemo za vrlo uspešnu saradnju OSA-i BiH i MUP-a RS, PU Prijedor i PU Gradiška - poručio Hadžiabdić za Avaz.

Podsećamo, u tuči koja se desila prekuče posle 18 sati u ulici Adema Buče ubijen je 19- godišnji Erduan Abazi, a policija je u saradnji s kolegama iz Živinica istog dana uhapsila A. A. (40). Ranije juče privedeni su još V. A. (21), K. A (40), M. A. (19) i D. A. (23). Svi osumnjičeni nose isto prezime.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene