NEMA SEKSA PRE BRAKA! Oglas za iznajmljivanje stana u Zagrebu

J. K.

31. 08. 2021. u 21:12

”Iznajmljujem stan rimokatolicima, ali nema snošaja pre braka”, neobično je oglas koji se ovih dan a pojavio pre početka studentske godine u Zagrebu.

НЕМА СЕКСА ПРЕ БРАКА! Оглас за изнајмљивање стана у Загребу

Foto Privatna arhiva

Reč je o garsonjeri u naselju Dubrava koja se nalazi na četvrtom spratu, a stan ima grejanje na gas i ugrađeni ventilator. Najam je 350 evra, a namenjen je samo osobama rimokatoličke veroispovesti.

-Unapred molim da izvadite dokument o potvrdi primljenih sakramenata i to lako uradite u matičnoj crkvi. Bez toga ne možete da uselite u stan. Ne želim da ulazim u vašu intimu, ali prednost imaju oni koji su u braku, napisala je vlasnica stana koja je iz Splita, uz upozorenje:

-Može i mladi par, ali onda da se drže onoga da nema snošaja pre braka. Unapred se radujem novom stanaru i uspešnoj saradnji.

Oglas je izazvao buru reakcija, od toga da su u molbama zainteresovani pitali mogu li da masturbiraju u stanu i da li je reč o svetoj inkviziciji, da bi vlasnica ubrzo objavila da je stan iznajmljen jednom paru.

-Pod uslovima koje sam navela, a par se sa svime složio. Reagovala je i pravobraniteljica Tena Šimonović koja tvrdi da je reč o nepoštivanju ustava i da su time prekršeni mnogi zakoni i najavila da će se otvoriti predmet i započeti postupak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju