MIROSLAV ŠKORO U CENTRU AFERE KOJA TRESE HRVATSKU: Napustio stranku zbog bliske mlade saradnice i skupih poklona?

Novosti online

03. 08. 2021. u 19:15

NEDELJNIK "Nacional" danas je objavio da je osnivač i bivši član Domovinskog pokreta Miroslav Škoro morao otići iz stranke zbog bliske mlade saradnice koja je dobila skupe poklone plaćene novcem stranke.

МИРОСЛАВ ШКОРО У ЦЕНТРУ АФЕРЕ КОЈА ТРЕСЕ ХРВАТСКУ: Напустио странку због блиске младе сараднице и скупих поклона?

Foto: Jutjub Printskrin

Miroslav Škoro je u razgovoru za HRT demantovao da ima veze s tim.

- Sve navedeno je neistina. Kreditnu karticu u Domovinskom pokretu imao je samo gospodin Darijo Žepina, dok mu je ja nisam blokirao. Pogledajte malo i Statut, ulogu glavnog sekretara (član 31.) i Nadzornog odbora - rekao je Škoro.

"Nacional" navodi da su poslednjih nekoliko meseci samo Škoro i Brajković imali pristup službenim bankovnim karticama Domovinskog pokreta, te uvid u stanje na stranačkom računu. Naknadno se, piše nedeljnik, otkrilo da su novac trošili bez adekvatne kontrole.

List piše da je Škorina saradnica dobila više poklona, pri čemu su neki bili skupoceni, poput jedne luksuzne narukvice renomiranog svetskog proizvođača, pri čemu je sve to platila upravo stranka. Kad ga je, piše "Nacional", Mario Radić, koji je nakon Škorine ostavke postao vršilac dužnosti predsednika stranke, suočio s tim činjenicama, Škoro je morao otići.

Nacional tvrdi i kako je Škoro stranci prodao vlastito vino, ali ga nije u celosti isporučio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)