HRVATI bi želeli da na hrvatsku novčanicu evra stave srpskog pronalazača Nikolu Teslu. Televizija RTL omogućila je da građani glasaju za motiv koji bi trebalo da bude na kovanici evra kad on bude uveden u Hrvatskoj.

Komentari (20)

goran

16.07.2021. 13:10

Ovi hrvati stvarno nemaju ni malo srama, pa protjerali su sve tesline srodnike iz like zato što su srbi ,a hoće da koriste brend Tesla iako je Srbin. A da je ne daj bože kojim slučajem hipotetički Tesla bio u HR za vreme ovog rata bio bi prvi ubijen.

Sale Sale Sale

18.07.2021. 00:07

Dragi moji hrvati, vi ste sa teslom svoju priliku iskoristili 41 ubijanjem i satiranjem svih tesla, a potom i 91 kad ste rusili rodnu kucu u njegovom smiljanu..zamislite da srbija posegne pravo na bana jelacica koji je rodjen u srbiji, petrovaradinu..nit je smiljan tada bio hrvatska, niti petrovaradin srbija..mozda da stavite popa djujica i on je rodjen u hrvatskoj, pa eto .

PetarS

18.07.2021. 02:33

Onda i AUSTRIJANCI I MADJARI mogu da ga stave ne svoje novcanice! Posto koliko je Tesla bio "Hrvat" ISTO toliko je i Austrijanac iil Madjar! Mogu daga stavljaju na novcanice KOLIKO GOD HOCE! CEO svet zna ko je bio Tesla. Mnogi Teslini rodjaci su UBIJENI U NDH, a 1990ih su mu HRVATSKE PARAVOJNE snage SRUSILE KUCU! Koja je nakon gradjanskog rata BRZE-BOLJE obnovljena od hrvatske drzave, DA BI SAKRILI SRAMOTU! AL' DZABA IM!

S juga

19.07.2021. 08:01

Za ostali svijet on je Amerikanac pa onda Hrvat. Svijet je prosao plemenske podjele kojih se Srbi drze. Leonardo da Vinci je Talijan iako tada Italija nije postojala. Roden je u.danasnjoj Italiji i on je Talijan. Logicno za sve osim nebeskog naroda.

Nikola

19.07.2021. 08:35

Kada će skupština Srbije doneti rezoluciju o genocidu u Jasenovcu? Pa da na osnovu nje tuži ustaše! Kada će doneti i rezolucije o genocidu i etničkom čišćenju i ratnom zločinu u oluji i bljesku? To su pitanja,a ovo je smešno i komentarisati! Srušili mu kuću a sad bi da ga stave na kovanice. Nakaradna tvorevina koja nikada nije bila država osim u ndh,koja je nagrađena državom jer su koristili srbokolj i maljeve. Natopljena krvlju nevinih ta njihova ljepa brzo će biti deo Srpskog-a sveta!