MESEČNI HOROSKOP DO 23.OKTOBRA: Ovan da se čuva ljubomore partnera, Vagu očekuje strastveni susret, Ribe da paze na finansije

Astrolog Marina Jungić Milošević

22. 09. 2023. u 21:00

SAZNAJTE šta vam mesečni horoskop predviđa za period koji je pred nama, za period boravka Sunca u znaku Vage, od 23. septembra do 23. oktobra, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ДО 23.ОКТОБРА: Ован да се чува љубоморе партнера, Вагу очекује страствени сусрет, Рибе да пазе на финансије

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o mesečnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto Pixabay free images

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Sa punim Mesecom u vašem znaku, 29. septembra, očekuje vas uspeh u privatnom biznisu, naročito ako ima veze sa trgovinom ili saradnjom sa osobama iz nemačkog jezičkog područja. Posle ulaska vašeg vladaoca Marsa u Škorpiju, 12. oktobra, vodite više računa o finansijama i pravnim okvirima poslovanja. U vreme pomračenje Sunca u Vagi, 14. oktobra, neko može da ometa vaše planove. Prva Mesečeva četvrt blizu Plutona, simbola moći, u polju karijere, 22. oktobra izaziva probleme sa poslovnim partnerom.

Ljubav Ulazak Sunca u polje partnerskih odnosa 23. septmebra povoljno utiče na vaš emotivni život. Istovremeno, vaš vladalac Mars u opoziciji sa asteroidom Hiron, čini vas osetljivijim i ranjivijim, unoseći tenziju u odnos sa voljenom osobom. Nemojte da dirate stare rane. Ulazak Venere u Devicu, 9. oktobra, donosi vam romansu sa osobom sa posla. Nakon 11. oktobra moguće su ljubomorne scene i svađe sa partnerom.

Zdravlje Podložni ste infekcijama.


 

Foto Pixabay free images

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Pun Mesec u astrološkoj kući podsvesti i mašte, 29. septembra, donosi inspiraciju i motivaciju aprilskim Bikovima koji se bave nekim kreativnim ili zanimanjem koje ima veze sa sportom. Pozicija Merkura, vladaoca kuće novca, posle 5. oktobra usporava realizaciju vaših poslova. U vreme pomračenja Sunca u Vagi, 14. oktobra, mogući su konflikti sa saradnicima. Poslednja i prva Mesečeva četvrt u Raku i Jarcu, 6. i 22. oktobra, donose vam zaradu preko aranžmana sa prijateljima i osobama koje žive u inonstranstvu.

Ljubav Sunce u Vagi, početkom perioda, povoljno deluje na odnos sa partnerom, naročito ako ste rođeni u trećoj dekadi. Posle 9. oktobra, preko prijatelja možete da upoznate umetnika ili sportistu. Mars, planeta akcije koja upravlja vašim partnerskim odnosima, 12. oktobra ulazi u posesivnu, strastvenu Škorpiju, donoseći vam turbulentan period na emotivnom planu.

Zdravlje Osetljivi bubrezi i mokraćni kanali.


 

Foto: Free Images Pixabay

 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao Vaš vladalac Merkur, planeta biznisa, u polju kreativnosti, posle 5. oktobra donosi solidnu zaradu majskim Blizancima. Nakon 11. oktobra budite oprezniji prilikom dogovora o zajedničkim poslovima sa prijateljima. Poslednja i prva Mesečeva četvrt u astrološkim kućama posla i novca, 6. i 22. oktobra, utiču na pogrešne odluke u vezi sa finansijama. U vreme pomračenja Sunca, 14. oktobra, može doći do neočekivanog ishoda aranžmana sa strancima.

Ljubav Ulazak Sunca u astrološko polje ljubavi, 23. septembra, povoljno utiče na vaš emotivni život, donoseći vam brojne susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Međutim, opozicija između Saturna i Venere, koja upravlja vašim ljubavnim životom, od 9. do 17. oktobra, remeti odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. U poslednjoj dekadi perioda, zbog pomešanih osećanja jedne Vodolije prema vama, prijateljstvo s njom se može naći na testu.

Zdravlje Podložnost povredama i infekcijama.


 

Foto Pixabay free images

Rak (22. 6 - 22. 7)

Posao U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u vašem astrološkom polju ličnosti i partnerskih odnosa, 6. i 22. oktobra, Rakovi srednje dekade trebalo bi da budu oprezniji prilikom odlučivanja o novim poslovima i potpisivanja ugovora. U vreme pomračenja Sunca u Vagi, 14. oktobra, menjate planove u vezi sa porodičnim biznisom. Mada vas posle 9. oktobra očekuje uvećanje prihoda preko zajedničkog angažmana sa Devicom, ipak vodite računa o tome da vas neko ne prevari.

Ljubav Pun Mesec, krajem septembra, junskim Rakovima donosi razgovor sa partnerom o jednoj važnoj temi. Od 9. do 17. oktobra možete biti skloni prihvatanju podređenog položaja u vezi. Mars u astrološkoj kući ljubavi, posle 12. oktobra, donosi period pun strasti i ljubomornih scena. Komunikacija sa voljenom osobom u poslednjoj dekadi perioda, može se naći u krizi, koju ćete uspeti da prevaziđete samo otvorenim razgovorom.

Zdravlje Podložnost povredama u kući.


 

Foto: Free Images Pixabay

Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao Predstojeći period donosi vam bolju komunikaciju sa saradnicima i veće šanse za postizanje isplativih poslovnih dogovora. U vreme punog Meseca u astrološkoj kući društvenog života, stručnog usavršavanja i kontakata sa strancima, 29. septembra, možete da ugovorite povoljan aranžman sa strancima. Opozicija između Saturna i Venere, vladaoca vaših komunikacija, posle 9. oktobra, usporava ili odlaže vaše poslove. Poslednja i prva Mesečeva četvrt u Raku i Jarcu, 6. i 22. oktobra, donosi vam zaradu preko nekretnina.

Ljubav Merkur, koji upravlja vašim poslovnim ali i ljubavnim životom, posle 5. oktobra nagoveštava bolji odnos sa voljenom osobom. Mars ulazi u Škorpiju 12. oktobra, najavljujući rasprave u domu sa partnerom i članovima porodice. U vreme pomračenja vašeg vladaoca Sunca u Vagi, sredinom oktobra, biće vam teže da sa partnerom postignete dogovor o nekim zajedničkim planovima. Krajem perioda, jedan Ovan vam daje do znanja da mu se dopadate.

Zdravlje Nesanica.


 

Foto Pixabay free images

Devica (23. 8 - 22. 9)

Posao Ulazak vašeg vladaoca Merkura, simbola trgovine i informacija, u Vagu, 5. oktobra, označava početak dogovora koji će zahtevati da se prilagodite novim okolnostima na poslu. Posle 12. oktobra konkurencija pokušava da vas onemogući da ostvarite veću zaradu, naročito 14. oktobra, u vreme pomračenje Sunca u Vagi. Poslednja i prva Mesečeva četvrt, 6. i 22. oktobra, ometa vaše planove u vezi sa umetničkim angažmanom.

Ljubav Prva polovina perioda je povoljna, ako ste u braku ili dugogodišnjoj vezi. Posle 9. oktobra, aspekti Venere, planete ljubavi koja ulazi u vaš znak, pod uplivom Saturna, nepovoljno utiču na odnos sa voljenom osobom. Pozicija Neptuna, vladaoca partnerskih odnosa, podstiče vašu sumnju u vernost osobe sa posla koja vam se udvara. Susret sa Škorpijom sredinom perioda.

Zdravlje Bol u zglobovima. Opasnost u saobraćaju.


 

Foto Pixabay free images

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao Sa ulaskom Sunca u vaš znak, 23. septembra, nastupa pravo vreme za realizaciju vaših planova u vezi sa stručnim usavršavanjem, putovanjem u inostranstvo i angažmanom u medijima. Direktan hod Plutona, posle 11. oktobra, donosi vam bolju finansijsku situaciju. U vreme pomračenja Sunca u vašem znaku, 14. oktobra, mogući su vanredni troškovi, kada bi takođe trebalo da obratite više pažnje na dokumenta i vredne sitnice. Oko 6. i 22. oktobra, novac pristiže preko nekretnina.

Ljubav Posle 5. oktobra, bićete otvoreniji za razgovor o nečemu što već duže vreme opterećuju voljenu osobu. Vaš vladalac Venera, u astrološkom polju tajni, nakon 9. oktobra, nagoveštava susret sa starom simpatijom ili ulazak u tajnu romansu sa nekim koga poznajete preko posla. Ulazak Marsa u astrološko polje posla ali i ljubavi, 12. oktobra, donosi vam strastveni susret sa ljubomornom, posesivnom i pomalo napornom osobom.

Zdravlje Osetljivo grlo.

 

Foto Pixabay free images

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao Sa Suncem u astrološkom polju podsvesti i tajni, tokom ovog perioda, naročito 14. oktobra, nećete pogrešiti ako se oslonite na uglednu osobu, koja ceni vaše znanje i talente. Vaš vladalac Pluton, simbol moći i velikog novca, kreće direktnim hodom 11. oktobra, otvarajući vam nove mogućnosti za zaradu, preko poslova sa nekretninama i građevinarstvom. Vaš vladalac Mars, planeta inicijative, 12. oktobra ulazi u vaš znak, donoseći vam priliv energije i entuzijazma.

Ljubav Venera, vladalac partnerskih odnosa, ulazi u 11. polje 9. oktobra, kada preko prijatelja možete da upoznate osobu koja će vas prilično zainteresovati. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, u Raku i Jarcu, 6. i 22. oktobra, donosi vam uvećanje prihoda ako vaše zanimanje podrazumeva kontakte sa strancima i kraća putovanja u inostranstvo. Škorpije druge dekade, na nekoj proslavi, mogu da upoznaju jednu Devicu.

Zdravlje Podložnost povredama.


 

Foto Pixabay free images

Strelac (23.11 - 21. 12)

Posao Tranzit Sunca preko Vage, tokom ovog perioda donosi vam bogatiji društveni život i mogućnost da realizujete svoje grandiozne planove. Planeta novca, Venera, 9. oktobra ulazi u astrološko polje karijere, obrazujući dobar aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, što vam donosi zaradu preko poslova sa nekretninama i strancima. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u astrološkim kućama finansija, 6. i 22. oktobra, mogući su vanredni troškovi.

Ljubav Pozicija Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, posle 5. oktobra, može vam doneti poznanstvo sa Vagom na nekom većem društvenom događaju. Ulazak Marsa, simbola strasti u Škorpiji, 12. oktobra, nagoveštava mogućnost početka tajne veze sa nekim vodenim znakom. Pomračenje Sunca u polju neočekivanih situacija, 14. oktobra, nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.

Zdravlje Čuvajte se u saobraćaju.

Foto Pixabay free images

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao Opozicija između vašeg vladaoca Saturna i Venere, planeta ograničenja i novca, od 9. do 17. oktobra, donosi vam period stagnacije na poslu. Pluton, planeta moći i bogatstva, 11. oktobra kreće direktnim hodom sa 27. stepena vašeg znaka, zbog čega ćete biti usredsređeni na kraća putovanja i dogovore o veoma isplativim poslovima. Zbog pomračenja Sunca u astrološkom polju karijere, 14. oktobra, moguće je odlaganja planova. Oko 6. i 22. oktobra možete biti skloni pogrešnim procenama.

Ljubav Zbog naglašenog znaka Vage, tokom ovog perioda, bićete fokusirani na partnerske odnose. Pun Mesec u četvrtoj astrološkoj kući, krajem septembra, upozorava da izbegavate rasprave sa voljenom osobom i članovima porodice. Posle 5. oktobra, uspostavljate bolju komunikaciju sa ljubavnim partnerom. Posle 12. oktobra, kada Mars ulazi u Škorpiju, može da vas razočara ponašanje jednog prijatelja.

Zdravlje Osetljiva koža.


 

Foto Pixabay free images

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Tokom tranzita Sunca preko Vage, znak u koji pada vaša deveta astrološka kuća, bićete fokusirani na kontakte sa strancima i putovanja. U vreme punog Meseca u Ovnu, oko 29. septembra, možete da očekujete uvećanje prihoda. Ulazak Marsa u kuću karijere, posle 12. oktobra, donosi vam priliv energije i podstiče vašu ambiciju. U vreme pomračenja Sunca, 14. oktobra, neočekivane okolnosti mogu uticati na promenu poslovnih planova. Oko 6. i 22. oktobra, obratite pažnju na odnos sa starijim saradnicima i kolegama.

Ljubav Pozicija vašeg vladaoca Urana, planete više sile, u drugoj dekadi perioda, zahteva prilagođavanje novonastaloj situaciji u odnosu sa voljenom osobom. Opozicija između vašeg suvladaoca Saturna i Venere, planeta stagnacije i ljubavi, od 9. do 17. oktobra, donosi zahlađenje odnosa u braku ili dugogodišnjoj vezi. Slobodne Vodolije, očekuje susret sa Vagom ili Blizanacima na kraćem putu ili nekoj proslavi.

Zdravlje Bol u zglobovima.


 

Foto: Free Images Pixabay

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao Prelazak Sunca preko astrološkog polja finansija, tokom ovog perioda, donosi vam uvećanje prihoda, naročito u vreme punog Meseca, oko 29. septembra. Ipak, pomračenja Sunca u osmom polju, sredinom oktobra, upozorava na oprez sa finansijskim transakcijama i podizanjem kredita. Poslednja i prva Mesečeva četvrt u Raku i Jarcu, 6. i 22. oktobra, povoljno utiču na Ribe koje se bave kreativnim zanimanjima, kao i poslovima koji imaju veze sa sportom.

Ljubav Opozicija između Saturna u vašem znaku i Venere, koja upravlja astrološkim poljima komunikacija i strasti, od 9. do 17. oktobra nagoveštava mogućnost susreta sa nekadašnjom simpatijom. Ulazak Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, u Vagu 5. oktobra, podstiče strasti i komunikaciju sa nekim preko interneta. Posle 12. oktobra, u nekom restoranu u blizini vode očekuje vas romantičan susret sa Škorpijom ili Rakom.

Zdravlje Proverite krvnu sliku.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona