DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 26. JUN: Bik i Rak da izbegavaju porodične rasprave, Devicu očekuju neplanirani troškovi

Astrolog: Marina Jungić Milošević

25. 06. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 26. jun, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 26. ЈУН: Бик и Рак да избегавају породичне расправе, Девицу очекују непланирани трошкови

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Prva Mesečeva četvrt u Vagi, nasuprot asteroidu Amor u vašem znaku, nagoveštava poznanstvo sa šarmantnom osobom. Trigon sa Plutonom, donosi vam uvećanje zarade, a opozicija sa Neptunom inspiraciju, ako se bavite kreativnim zanimanjem. Nervoza.

Bik

Osim na Raka i Ribe, Mesečeve mene imaju dosta uticaja i na vaš znak. Prva četvrt u polju posla i zdravlja obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Venerom, pa izbegavajte rasprave u domu, kao i sa partnerom. Proverite hormonski status.

Blizanci

Prva Mesečeva četvrt u vašem polju ljubavi i kreativnosti, pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, čineći vas sklonim pogrešnim zaključcima. Izbegavajte podizanje kredita i nepotrebne troškove. Susret sa Vagom u nekom klubu. Nervoza.

Rak

Faza vašeg vladaoca Meseca, prva četvrt, jednom godišnje "pada" u vaše polje doma i porodice, a sada njeni napeti aspekti sa Merkurom i Jupiterom, opominju da pripazite šta i kome pričate. Izbegavajte svađe sa rodbinom.

Lav

Prva Mesečeva četvrt u polju mentalnog stanja, u izazovnim aspektima sa ljubavnim planetama u vašem znaku, naglašava vašu intuiciju ali i sklonost ka dramatizovanju u odnosu sa voljenom osobom. Potreban vam je odmor.

Devica

Vaš vladalac Merkur, simbol logike i biznisa, u kvadratu sa prvom Mesečevom četvrti u polju posla, donosi vam neplanirane troškove. Vašu pažnju može privući Bik koga upoznajete preko posla. Izbegavajte rasprave sa Strelcem i Ribama.

Vaga

Prva Mesečeva četvrt u vašem znaku, jednom godišnje, donosi vam promene u karijeri. Pored kraćih putovanja, naredne sedmice, uživaćete i naklonost žena, ma kog pola da ste. Ovan želi da vas vidi, a Vodolija misli na vas. Proverite štitnu žlezdu.

 

Škorpija

Vaš vladalac Pluton, planeta novca i harizme, u dobrom aspektu sa prvom Mesečevom četvrti u astrološkom polju podsvesti, povoljno utiče na dogovore u četiri oka sa osobom na položaju. Rak misli na vas, a Ribe vam šalju SMS.

Strelac

Prva Mesečeva četvrt u Vagi, obrazuje izazovne aspekte sa vašim vladaocima Jupiterom i Neptunom, zbog čega ste skloni pravljenju ambicioznih poslovnih planova. Vaš ljubavni život postaje bogatiji i uzbudljiviji. Promenite način ishrane.

Jarac

Prva četvrt Meseca, koji upravlja vašim poljem javnosti i partnerskih odnosa, formira se u Vagi, vašem polju karijere i pravi dobar aspekt sa planetom moći i novca u vašem znaku. Voljena osoba ne pokazuje dovoljno razumevanja za vas.

Vodolija

Prva Mesečeva četvrt u polju inostranstva i pravnih procesa, dobro aspektovana sa Plutonom, planetom moći, donosi vam uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima, predavaštva ili nekog vida stručnog usavršavanja. Glavobolja.

 

Ribe

Osim na Bika i Raka, Mesečeve mene dosta utiču i na vaš znak. Prva četvrt, jednom godišnje, nađe se u vašem polju novca i opasnosti, a sada opominje da pazite šta i kome pričate. Imate podršku starije osobe. Proverite nivo šećera u krvi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)