NIJE ZNALA DA JE TRUDNA: Amerikanka u bolnici otkrila da je njen kamen u bubregu - beba (VIDEO)

Ивана Ковачић
Ivana Kovačić

03. 02. 2023. u 18:17

AMERIKANKA Alison Ruker, saznala je da je trudna tek pred porođaj. Sve vreme trudnoće, kako navodi, imala je menstruaciju, a povremene "tegobe" koje je imala pripisivala je bubrežnom kamencu!

НИЈЕ ЗНАЛА ДА ЈЕ ТРУДНА: Американка у болници открила да је њен камен у бубрегу - беба (ВИДЕО)

Foto: Prointskrin Tik Tok/ @allisonrucker8

Kako prenosi britanski tabloid The Sun, Alison Ruker objavila je video u kojem objašnjava kako nije bila svesna da je trudna. Kaže da uopšte nije imala trudnički stomak i da je sve vreme imala menstruaciju.

Tako, mlada Alison, iz Kanzas Sitija, nije bila svesna da nosi svoje prvo dete Kam. Ova mlada majka svoju priču odlučila je da podeli na društvenim mrežama uz natpis "ovako je bilo".

Alison je objasnila da su joj lekari jedan dan samo rekli da je ono što je ona mislima da je uzrokovano bubrežnim kamencom ustvari beba stara 37 nedelja. U nastavku videa Alison u naručju drži svoju ćerkicu Kam, za koju je devet meseci mislila da je bubrežni kamenac.

Video ove Amerikanke šokirao mnoge jer je brzo skupio više od 270.000 pregleda. Korisnici TikToka bili su zapanjeni Alisoninom pričom i brzo su joj čestitali u komentarima.

@allisonrucker81

someone explain it to me

♬ Originalton - POV’s

Alison je na kraju videa rekla da još uvek pokušava da shvati šta se dogodilo, jer nikakvih znakova trudnoće nije bilo i da se udebljala svega četiri kilograma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024