MAČAK LOPOV: Počeo sa donjim vešom, stigao do pribora za pušenje kanabisa, policija poručila - ispitaćemo ga (VIDEO)

Novosti online

23. 12. 2021. u 21:17

MAČAK Kit sa Novog Zelanda već je stekao reputaciju lopova, jer ima navike kleptomana koji u svoj dom donosi sve što nađe.

МАЧАК ЛОПОВ: Почео са доњим вешом, стигао до прибора за пушење канабиса, полиција поручила - испитаћемо га (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Predmete ne bira, pa su se tako u njegovim lopovlucima našli crni čipkasti donji veš, droga, džoint… čime je i privukao medijsku pažnju.

Novozelandski mačak je započeo svoj talas kriminala pre tri godine krađom grudnjaka sa obližnjeg konopca za veš, onda je donosio kući žive jegulje iz lokalne reke Hitkot u Krajstčerču. Vremenom, njegove ambicije su rasle. Kako su naveli vlasnici mačka, Džini i Dejvid Rambold, poslednjih nedelja petogodišnja crna mačka donela je kući kesu sa patentnim zatvaračem u kojoj se nalazio neidentifikovani beli prah.

- Rekla sam mu da bi dijamanti i gotovina bili bolji - rekla je vlasnica Džini za veb-sajt Staf, koji je prvi izvestio o Kitovim kriminalnim sklonostima. - Ali to se do sada nije dogodilo.

Rumboldovi su ispred svoje ulazne kapije ostavili dve pune plastične kutije kako bi komšije svratile da pokupe svoje stvari koje im je mačka ukrala. Ali pokazalo se da vraćanje robe malo odvraća Kita, koji ima običaj da krade iste stvari.

Foto: Printscreen

Posebno voli čizme sa čeličnim prstima od lokalnog trgovca. Uprkos činjenici da je čovek napunio cipele fluorescentnim zelenim tegovima od 2,5 kilograma, Kit ih i dalje vuče kući – jednu po jednu.

Džini Rambold je rekla da se lokalno stanovništvo više zabavljalo nego što ih nervira mačja kleptomanija, ali su njegova nedavna otkrića privukla Kitovu pažnju lokalnih vlasti. Prema rečima portparola policije, oni su bili posebno zabrinuti zbog Kitovog najnovijeg otkrića – alata koji se koristi za pušenje kanabisa.

- Uzećemo alat i razgovaraćemo sa Kitom o tome odakle ga je nabavio - našalio se portparol.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024