Savršeno osvetljenje i ukrasi za novu godinu!

Novosti onlajn

15. 11. 2021. u 09:00

DOČEK Nove godine je blizu, samo mesec dana udaljen. Oseća se praznična euforija i počinje razmišljanje kako dekorisati dom za novu godinu, da to bude efektno, a ne previše skupo?

Савршено осветљење и украси за нову годину!

Foto: Piksabej

Rešenje uvek postoji i nalazi se u kombinaciji raznih tipova LED rasvete koji će se upotpuniti novogodišnji dekor i obezbediti transformaciju prostora u zimsku bajku uz pomoć novogodišnjih ukrasa i igru svetlosti i senke!

LED plafonjera – idealan ukras za novu godinu

Promena starih rasvetnih tela i zamena za LED plafonjere je odlična odluka baš u ovim danima pre nove godine. Modeli su različiti, od standardnih plafonjerki sa LED svetlom, pa do onih neobičnih oblika dioda što čini novu generaciju rasvetnih tela na našem tržištu.

Cena LED plafonjera varira i kreće se od hiljadu pa do preko 60.000 hiljada dinara i svaka ima svog kupca. Ipak, zamenom se ostvaruju brojne uštede i u zaštiti životne sredine i u manjoj potrošnji električne energije pa je svakako isplativo postaviti neki model.

Kao odličan način dekorisanja prostora za novu godinu treba odabrati plafonjerke sa kristalnim elementima ili kombinacijom mat i brušenog stakla kao asocijacije na zimsko vreme. Treba razmisliti i o varijanti koja menja boje ili emituje muziku preko Bluetooth tehnologije. Ipak, treba znati da je cena LED plafonjera iz ove grupe viša i da će kupovinom porasti troškovi pred praznike.

Ono što je fenomenalno je to što i kada prođu praznici nova rasveta ostaje i pružaće prijatnu svetlost i biti ukras u prostoru.

Zanimljiv ukrasi za novu godinu

LED rasveta se može kombinovati sa novogodišnjim ukrasima što će od obične dekoracije napraviti bajkovitu atmosferu.

Ukrasi za Novu godinu se ne mogu zamisliti bez šljokica, girlandi, nakita i sijalica. Kao što i LED plafonjere daju drugačije svetlo u odnosu na klasične, tako i sijalice sa LED diodama daju izražajnije boje, prelivanje tonova i oblike sijalica po želji. Ovakva novogodišnja rasveta se može postavljati i unutra i napolju, hladna je na dodir i neće doći do pregrevanja.

Poslednjih godina je jako popularno da se postave sitne svetiljke u hladno beloj boji kao dekoracija čime se ne ističe rasveta već ukrasi za Novu godinu koji su oko nje. Mala promena koja ima veliki efekat.

Za novogodišnju dekoraciju sve je dozvoljeno, i šareno i dekorisanje u samo nekoliko boja. Kugle i nakiti ne moraju da se postavljaju samo na jelku, mogu se iskoristiti za dekoraciju uglova, božićne grane ili nanizati i postaviti da vise sa LED plafonjere. Što da ne?

Doček Nove godine -  kako da sve bude savršeno?

Svi se raduju 31.12. i dočeku Nove godine. Taj dan provodimo sa nama dragim ljudima, radosni ispraćamo poslednje sate stare i sa puno novih želja dočekujemo budućnost koja nam dolazi u susret.

Doček Nove godine može biti fenomenalan i u kućnoj atmosferi ako se pored prazničnog duha uvedu i sitne izmene. Plafonjera sa prigušenim svetlom je odlična opcija koja će dozirati količinu rasvete u novogodišnjoj noći. Pored toga, sveće na stolu, novogodišnja ikebana, više mesta za igranje gostiju, dovoljno pića za nazdravljanje, hrana i jelka u uglu prostorije su sasvim dovoljne za kreiranje atmosfere za najbolji doček nove godine.

Od svega materijalnog su mnogo važnije osobe koje upotpunjuju proslavu. Kada se oseća praznični duh i raspoloženje je bolje, a čitava dekoracija je samo tu da upotpuni doživljaj.

Kupovina pred novogodišnje praznike je pravo vreme jer su cene akcijske, ponuda je raznovrsna. LED plafonjera će fenomenalno istaći zanimljive ukrase, jelku, novogodišnju dekoraciju, ali i nastaviti da bude fenomenalna svakog dana i kada praznici budu za nama.

Novogodišnja dekoracija + zanimljiva rasveta + pozitivna atmosfera = doček nove godine može da počne!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024